Hvordan fungerer det?

Hos Kirppu booker du en stand online eller i en af vores butikker, sætter prismærker på alle dine varer og stiller varerne op på din stand i butikken.

Så sælger vi dine varer for dig og du kan imens følge dit salg online. Når lejeperioden slutter, tømmer du din stand og efter 11-18 bankdage overfører vi dine penge til din konto.

Leje af standLæs mere

En stand kan lejes i vores butikker eller bookes her.

Når du lejer en stand kan du sætte dine ting op aftenen før eller på din første lejedag i løbet af åbningstiden. Se tidspunkter på lejeaftalen.

Lejen betales forud. Prisen for leje er 200 kr. per uge. Endeligt afregnes der 15% af omsætningen.

Du kan også sælge møbler. Dette gøres i specialområde og vi afregner 80 kr./m2/uge og 15% af omsætningen. Salg af møbler kan kun ske i forbindelse med standleje og efter nærmere aftale.

Der kan lejes plads til billeder i ”galleriet”. Det koster 25kr per billede. Dette kan kun ske i forbindelse med standleje.

Når du bestiller en stand online hos Kirppu har du 14 dages fortrydelsesret. Såfremt du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du møde op i den butik hvori du har bestilt din stand og her vil du kunne få dine penge tilbage. Du skal medbringe din kvittering. Bemærk venligst at dette skal gøres inden 14 dage fra din bestilling.

Såfremt din startdato for din stand er før de 14 dage fra bestillingsdatoen bekræfter du, at du afskriver dig din 14 dages fortrydelsesret.

På standenLæs mere

Varer må kun placeres på standen og ikke i gangarealet eller andre steder uden forudgående aftale.

Af hensyn til loppemarkedsånden henstiller vi til at der ikke må sælges nye varer.

Følgende varer må ikke sælges: Dagligvarer, fødevarer, ulovligt kopierede produkter, alkohol, tobak, våben, farlige materialer eller pornografisk materiale. Vi forbeholder os ret til at fjerne upassende varer fra standene.

Varer uden prismærkning vil blive placeret på et ”Lost & Found” bord i butikken, som tømmes hver 14. dag og tilfalder Kirppu.

Det er kun tilladt at bruge prismærker udleveret af Kirppu. Vi accepterer ikke andre prismærker. Prismærkerne skal udfyldes med en god let læselig beskrivelse og pris. Har du brug for at ændre en pris på en vare, skal du fjerne det gamle prismærke og påsætte et nyt prismærke. Kassen accepterer ikke udtværede eller omskrevne prismærker. Reklamer som f.eks. visitkort og brochurer må ikke forefindes på standen og vil blive fjernet og destrueret.

Vi stiller gratis bøjler til rådighed.

Der må ikke handles internt mellem kunderne, al handel SKAL foregå via kassen.

Udsalg på standLæs mere

Du skal informere personalet hvis du ønsker at holde udsalg på standen.

Hvis du vil have 25, 50 eller 75% udsalg de sidste dage af din lejeperiode, får du udleveret et udsalgsskilt fra personalet i kassen, som opdaterer vores IT system med dit udsalg.

Sikring af varerLæs mere

Du har mulighed for få 1-2 produkter i aflåst glasmontre ved kassen, såfremt der er plads.

Du kan købe og leje alarmer til dine varer. Labelalarmer købes til 1 kr. per styk. Alarmer til tøj kan lejes til 1 kr. per stk. (glæder for hele lejeperiode).

AnsvarLæs mere

Du er ansvarlig for oprydning på din stand. En service med daglig oprydning kan tilkøbes. Kirppu er ikke ansvarlig for tabte, stjålne eller ødelagte genstande.

De solgte produkter kan ikke returneres.  Vi forsøger at undgå tyveri ved almindelig årvågenhed, butiksdetektiver, alarmer og videoovervågning. I tilfælde af brand eller vandskade er Kirppu ikke erstatningsansvarlige, men dette er normalt dækket af egen indboforsikring.

Udbetaling af overskudLæs mere

Overskud for solgte varer overføres til din konto inden for 11-18 bankdage efter endt lejeperiode.

Er bordet lejet i længere end 8 uger overgår du samtidig til løbende udbetaling.

Hvis du forlænger din lejeperiode og den ikke overstiger 8 uger, flyttes den samlede udbetaling til 11-18 bankdage efter slutdato.

Udløb af lejeperiodeLæs mere

Lejeperioden fortsætter ikke automatisk. Hvis du ønsker at fortsætte lejeperioden, kan vi ikke garantere samme stand. Hvis du vil sikre dig samme stand, er det vigtigt at du booker tid allerede ved lejeperiodens start.

Når lejeperioden udløber og du tømmer din stand, vil en medarbejder kontrollere varerne der tages med hjem og derfor må prismærker ikke fjernes fra varerne. Der vil blive spurgt om billede-ID eller kopi af original lejeaftale/Internet bekræftelse.

Din stand skal tømmes den sidste dag i din lejeperiode, se tidspunkt på din bookingbekræftelse.

Hvis standen ikke er tømt ved udgangen af lejeperioden, vil Kirppu tømme standen. Der vil blive opkrævet et gebyr på 150kr. for tømningen plus evt. flyttekasser. De tømte varer vil blive opbevaret uden nogen form for sikkerhed i én uge, hvorefter de vil blive Kirppus ejendom.  Der tages forbehold for evt. ekstraomkostninger til bortskaffelse.

FortrydelsesretLæs mere

Alle solgte produkter er uden returret.

Kirppu indestår ikke for funktionaliteten af elektronik og mekaniske varer.

Eventuelt krav fra køber af en vare, f.eks. at varen er en kopivare, vil salget blive tilbageført og modregnet i standlejers salg.

EjendomsretLæs mere

Sælgeren indestår for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde/sælge varerne.

 

Sikkerhed og fortrolighed

Vi opbevarer dine oplysninger strengt fortroligt. Vi samarbejder med Politiet i forbindelse med evt. efterforskning.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og udarbejde tillæg til disse vilkår.

Kontakt Kirppu hvis du har spørgsmål.

Copyright © 2017 Kirppu. Alle rettigheder forbeholdes.

Få en adgangskode / har du glemt din adgangskode?