Kirppu Holstebro

Stort indendørs loppemarked tæt på Bilka. Butikken er spækket med loppefund. Find brugt tøj, brugte møbler, brugskunst, porcelæn, brugt legetøj m.m.

Velkommen til Kirppu Holstebro

Adresse:

Lundholmvej 5
7500 Holstebro

Kontakt:

Telefon: 70250012
E-mail: holstebro@kirppu.dk

Åbningstider:

Man-torsdag9.30 - 18.00Fredag9.30 - 18.00Lør-søndag10.00 - 17.00Helligdage10.00 - 17.0024/12 - 26/12Lukket31/1210.00 - 13.001/1Lukket

Information:

Gratis parkering foran butikken

Kirppu loppesupermarked er et KÆMPE indendørs loppemarked

Indendørs loppemarked i Holstebro FYLDT med gode loppefund. Med mere end 300 stande på 900 kvm er du sikker på at du ikke kører forgæves, lige som at du har et stort publikum der ser dine varer, hvis du vælger at booke en stand. Vi har et spændende koncept, som gør det nemt for dig at købe og sælge brugte ting.
Kirppu Holstebro bliver til daglig styret af Catrine og resten af det søde personale. Det er vigtigt, at vores service over for kunderne er i top, og at alle får en god oplevelse hos hver eneste gang, de besøger butikken. Vi byder altid på gratis kaffe i vores loungeområde.

Et loppemarked med rigtige loppefund til gode priser

Kirppu loppesupermarked, som ligger tæt på Bilka, er et must at besøge. Der er loppefund i lange baner i det 900 m2 store genbrugsmarked og du tager næsten aldrig derfra uden et stykke genbrug.

Priserne er faste og overkommelige, så du slipper for at prutte med prisen. Hvis du finder et fund til gode penge, putter du varen op i din kurv eller vogn og køre videre i butikken. Ønsker du at prøve tøj, sko, elektronik eller lign. er der både prøverum og el-station. Når du er færdig med din tur rundt på de mere end 300 stande, kan du slappe af i kaffe – og te loungen.

Sælg dine ting i Kirppu

Hvis du mener at loftet er ved at gi’ efter og kælderen er proppet til randen, så kan du også nemt book en stand i Kirppu, hvor du kan sælge ud af dine brugte ting og sager. Når du har prismærket dine ting med din personlige stregkode, sætter du din stand op i butikken og derefter kan du følge dit salg på Mit Kirppu.

For at optimere dit salg, har vi og vores kunder erfaret at det er en god idé med en lille oprydning på standen i ny og næ. Derudover er det også en fordel at skifte ud eller rykke rundt på dine salgsvarer under din lejeperiode.

Gå på genbrugsjagt

Du kan finde stort set alt i Kirppu, det er bare et spørgsmål om at få øje på det du er på jagt efter.

Find eksempelvis loppe og genbrugsfund som: Brugt tøj, legetøj, plakater, malerier, tekno biler, brugt porcelæn, gamle plader, brugte bøger, brugte møbler, brugte cykler.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.
Catrine
Butikschef

Find Kirppu Holstebro på facebook.

Copyright © 2021 Kirppu. Alle rettigheder forbeholdes.

Få en adgangskode / har du glemt din adgangskode?