Kirppu Kalundborg

Kæmpe loppemarked med alt i brugte ting.

Sælg eller køb genbrugsguld i vores 800m2 store butik. 

Velkommen til Kirppu Kalundborg

Adresse:

Stejlhøj 30 A
4400 Kalundborg

Kontakt:

Telefon: 70 25 00 12
E-mail: kalundborg@kirppu.dk

Åbningstider:

Man - fre09.30 - 18.00 Lør - søn10.00 - 17.00Helligdage10.00 - 17.0024/12 - 26/12Lukket31/1210.00 - 13.001/1Lukket

Information:

Beliggende ved siden af Jem&Fix
Gratis parkering foran butikken

Ses vi i Kirppu Kalundborg loppesupermarked?

Det er vigtigt for os at man som kunde føler sig velkommen og har de bedste forudsætninger for at gøre et godt loppefund. Vi elsker selv lopper og synes det er sjovt, når en kunde får gjort sig et rigtig godt køb. Kom forbi Kirppu Kalundborg og gå på opdagelse eller lej din egen stand, så du kan tjene penge på dine brugte ting og sager.

Hvorfor smide dine brugte ting væk, når du kan tjene penge på dem?

Det har aldrig været lettere at tjene penge på dine brugte ting og sager. I vores loppesupermarkeder kan alt sælges – det har vi erfaret siden vi åbnede den første butik og nu har vi 10 butikker.

Det er så nemt, at du kan tjene penge i søvne, du behøver nemlig slet ikke at være tilstede, for at sælge dine brugte ting. Det eneste du skal gøre er at, prismærke dine varer og gøre din stand salgsklar. Du kan let følge med i dit salg, vare for vare, på Mit Kirppu. Det er sjovt at følge med i hvad der er blevet solgt, og så kan du også se om det er tid til at fylde flere genbrugsvarer på din stand. Det er muligt at tilkøbe oprydning og opfyldning, så du ikke skal røre en finger i din lejeperiode.

Når din lejeperiode ender, afhenter du dine overskydende varer og så sørger vi for at du får pengene fra dit salg (minus kommission) direkte ind på din konto. For mere information om dette, se vores betingelser.

Et loppesupermarked for alle

I Kirppu kan alle tage på skattejagt både sommer og vinter, og med lidt held og tålmodighed kan du få fingrene i stort set hvad som helst – og ofte til en god pris. Her sælges og købes brugte ting hver dag, hele året rundt og det er muligt at købe og sælge stortset alt: brugte møbler, brugt tøj, brugt elektronik, mønt og frimærkesamlinger, tegneserie, måske endda 1. version af Anders And – hvem ved?

Vi lover at der er nyt genbrugsguld på hylderne hver dag, så du kan komme så ofte du vil. Du vil helt sikkert kunne finde en ny dims du ikke vidste du manglede eller den brugte ting du ligepræcis manglede.

Kirppu er det perfekte loppemarked for alle!

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.
Peter Frovin
Butikschef

 

Find Kirppu Kalundborg på facebook.

Copyright © 2021 Kirppu. Alle rettigheder forbeholdes.

Få en adgangskode / har du glemt din adgangskode?