Kirppu Næstved

Stort indendørs loppemarked tæt på Bilka. Køb og salg af brugte ting: Genbrugsbutik fyldt med brugt tøj, brugte møbler, brugskunst, porcelæn, brugt legetøj m.m.

Velkommen til Kirppu Næstved

Adresse:

Merkurvej 9,
4700 Næstved

Kontakt:

Telefon: 70 25 00 12
E-mail: naestved@kirppu.dk

Åbningstider:

Man-torsdag9.30 - 18.00Fredag9.30 - 18.00Lør-søndag10.00 - 17.00Helligdage10.00 - 17.0024/12 - 26/12Lukket31/1210.00 -13.001/1Lukket

Information:

Gratis parkering foran butikken

Loppemarked i Næstved med lys og imødekommende stemning

Butikken i Næstved er stor, lys og meget imødekommende. Det er vigtigt for os at man som kunde føler sig velkommen og har de bedste forudsætninger for at gøre et godt loppefund. Vi elsker selv lopper og synes det er sjovt, når en kunde får gjort sig et rigtig godt køb.

Køb og salg af brugte ting har aldrig været nemmere i Næstved

Vores store indendørs loppemarked i Næstved tæt på Bilka er ALTID et besøg værd. Vi er blevet så store at der kommer nye stande hele tiden, hvilket gør at der altid er nye spændende brugte ting til salg.

I modsætning til traditionelle loppemarkeder er vi IKKE afhængige af vind og vejr, så hvis du vil tømme loftet og sælge ud, så er en stand hos os et oplagt valg. Hvert år bliver der solgt tonsvis af brugte bøger, brugt legetøj, gamle plader, brugskunst og brugte møbler. Ligeledes er der altid gang i vores salg af brugt tøj og babyudstyr.

Ved køb og salg af brugte ting på hjemmesider m.m. er der ofte bøvl med priser og udlevering af tlf.nr og adresser. Det er du dejligt fri for hos os, for når du først har booket din stand, sat priser på og stillet op på standen – så klarer Kirppu resten.

Kirppu Næstved loppemarked

Brugte ting til salg

Vi har i Kirppu Næstved stort set altid stande, hvor du med stor sandsynlighed kan finde: Brugt tøj, brugt porcelæn, gamle plader, brugte bøger, brugte møbler, brugte cykler – kort sagt har vi alt det som du finder på traditionelle loppemarkeder og mere til. Så tøv ikke med at kigge ind i butikken for at gøre et loppefund, eller for at booke din egen stand.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.
Kathrine Larsen
Butikschef

Find Kirppu Næstved på facebook.

Copyright © 2021 Kirppu. Alle rettigheder forbeholdes.

Få en adgangskode / har du glemt din adgangskode?