Kirppu Nykøbing F.

Kæmpe loppesupermarked.

Sælg eller køb brugte ting og sager. 

Vi ses i Kirppu Nykøbing F.

Adresse:

Guldborgsundcentret 3
4800 Nykøbing Falster

Kontakt:

Telefon: 70 25 00 12
E-mail: nykoebingf@kirppu.dk

Åbningstider:

Man - fre 09.30 -18.00Lør - søn10.00 - 17.00Helligdage10.00 - 17.00Lukket24/12, 25/12, 26/12 og 1/1

Information:

Gratis parkering foran butikken.

Køb brugt i Kirppu loppesupermarked

D. 25/05 -2019 slå Kirppu dørene op for butik nr. 13 i Nykøbing Falster til et brag af en fest.

Der er mange fordele ved at købe brugte varer, som du ikke finder hos kædebutikker. Når du køber genbrugsvarer, giver det dig mulighed for at sætte dit eget præg på dit hjem eller din stil, så det bliver unikt og helt dit eget. I alle vores butikker finder du et stort udvalg af både møbler, tøj, porcelæn, køkkengrej, babyting, spil og kunst. I vores 13 butikker er der stor mulighed for at du kan udfolde din kreativitet og mikse det gamle med det nye og moderne.

Genbrug er en skattejagt

At købe genbrug er en skattejagt uden lige, hver gang man træder ind i en af vores Kirppu butikker, vil du opleve et stort udvalg af varer i alle afskygninger. Det er aldrig de samme varer du vil støde på i vores 13 Kirppu loppesupermarkeder. Dine fund bliver til personlige jagttrofæer, som viser andre, hvor god en skattejæger du er. Det samme gælder for genbrugsmøblerne og andet til boligindretningen, hvor jagten for eksempel kan ende ud i alt fra en fed retro stol, babyting eller noget porcelæn.

Spar penge på at købe genbrug

Der er rigtig mange penge at spare ved at shoppe genbrug i Kirppu. Selvom vores butikker både sælger retro og vintagetøj og -møbler, sælger vi også meget nyt. Du kan altid være sikker på at finde varer til en god pris, så læg vejen forbi en af vores mange Kirppu loppesupermarkeder, inden du måske beslutter dig for at købe nyt.

Find Kirppu Nykøbing F. på facebook.

Copyright © 2019 Kirppu. Alle rettigheder forbeholdes.

Få en adgangskode / har du glemt din adgangskode?