KIRPPU TILST

Kom og gå på jagt efter de bedste loppefund. 

Velkommen til Kirppu Tilst

Adresse:

Anelystparken 26,
8381 Tilst

Kontakt:

Telefon: 70 25 00 12
E-mail: tilst@kirppu.dk

Åbningstider:

Man-fre09:30-18:00lør-søn10:00-17:0031/1210:00-13:0024/12, 25/12, 26/12, og 1/1Lukket

Information:

KIRPPU TILST

Kirppu Tilst er et paradis for dig, som elsker at gå på loppemarkeder og handle brugte varer til en god pris. Året rundt kan du i fred og ro gå rundt i vores store indendørs loppesupermarked og finde gode varer. Der er priser på alle varerne, så du bliver fri for at ”prutte” om prisen, men vi er helt sikre på, at du altid tager herfra og har gjort en god handel!

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge genbrug frem for at købe det nye fra kædebutikkerne. Uanset om du gerne vil skille dig ud fra mængden i et anderledes outfit eller boligindretning, eller du vil spare penge på dit budget, er genbrugsshopping en god idé. Derudover er der de mange fordele det har for miljøet.

Alle kan bidrage til genbrug. Vi som forbrugere er i højere grad begyndt at bytte, købe og sælge vores ting til hinanden. I hvert fald har genbrugsbranchen oplevet stigende omsætning. Det er godt, for det er en hjælp for fremtidens generationer. Det handler om at bruge vores ressourcer mere effektivt, så vi bruger færre ressourcer og skaber mindre affald.

Brugte ting handler ikke kun om at spare penge. Det handler også om at udstråle miljøbevidsthed og gode historier. I Kirppu har du mulighed for at finde det helt rigtige loppefund til netop dit hjem, for at gøre det mere personligt og unikt.

Find Kirppu Tilst på facebook.

Copyright © 2021 Kirppu. Alle rettigheder forbeholdes.

Få en adgangskode / har du glemt din adgangskode?