Køb og salg af brugte ting

Hos Kirppu har vi loppemarkedsbutikker som står for køb og salg af brugte ting. Det fungerer som et stort indendørs loppemarked.

Køb og salg af brugte ting har traditionelt foregået på loppemarkeder og gennem sider som Den Blå Avis og Gul & Gratis. Det fungerer fint for mange, men nu kommer Kirppu med et godt alternativ. For når der holdes loppemarked er man meget afhængig af vind og vejr, samt om der overhovedet kommer nogen besøgende. Det slipper du for at tænke på når du sætter dine brugte ting til salg hos os. For alt foregår indendørs i smart indrettede butikker, som vi kalder for loppesupermarkeder – og her kommer dagligt rigtig mange besøgende.

Køb og salg af brugte ting gjort nemt og behageligt

Du stiller dine ting op på den lejede stand og kan så gå hjem, for så står vores personale for at sælge varen. Ved køb og salg af brugte ting er der ofte hårde forhandlinger om priser og stk. antal. Du slipper for at skulle forhandle om priser og der står ikke alle mulige personer på din hjemmeadresse når du bruger Kirppu.

Her sættes alt mellem himmel og jord til salg og du kan altid gøre en god handel. Vi har tusindvis af forskellige brugte ting at vælge mellem.

Copyright © 2021 Kirppu. Alle rettigheder forbeholdes.

Få en adgangskode / har du glemt din adgangskode?