Kirppu Herning

Stort loppemarked proppet med genbrugsmøbler, brugskunst, tøj, samler objekter og meget meget mere. 

Ønsker du at købe eller sælge brugte ting, så er Kirppu stedet for dig.

Velkommen til Kirppu Herning

Adresse:

Viborgvej 97
7400 Herning

Kontakt:

Telefon: 70250012
E-mail: Herning@kirppu.dk

Åbningstider:

Man-torsdag9.30 - 18.00Fredag9.30 - 18.00Lør-søndag10.00 - 17.00Helligdage10.00 - 17.0024/12 - 26/12Lukket31/1210.00 - 13.001/1Lukket

Information:

Gratis parkering lige foran butikken – husk P-skiven.

Kæmpe indendørs loppemarked i Herning

Har du masser af genbrug du ønsker at sælge?

I Kirppu Herning loppemarked kan du nemt og hurtigt sælge dine brugte ting – for i Kirppu er det som at have sin egen butik i butikken. Vi printer dine prismærker i butikken. Du sætter prismærker på dine varer og gør din stand salgsklar. Derefter kan du følge dit salg online på “Mit Kirppu”.

Loppesupermarkedet er indendørs og derfor kan det danske regnvejr ikke drille dit salg eller dit humør, som det kan på udendørsmarkederne.

Elsker du loppefund?

Elsker du bærdygtighed, genbrug og loppefund, så er Kirppu det perfekte loppemarked for dig!

Vi har alverdens brugte ting på hylderne, som kun venter på at få et nyt hjem eller et nyt liv. Du kan finde alt fra brugt tøj til samler objekter. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan finde i vores store genbrugsbutik. Vi får konstant nye standlejere ind og du er derfor sikret at der er spritnye brugte ting og sager på hylderne hver dag.

Så står du og vil pifte boligen op med brugte møbler, malerier og gamle klassikere eller ønsker du at gå på jagt efter genbrugstøj, brugt babyudstyr eller brugt legetøj eller har du andre genbrugsidéer, så er Kirppu et besøg værd!

Har du masser af loppeguld derhjemme og kunne du tænke dig at sælge ud af dine ting, så er Kirppu loppesupermarked i Herning, der ligger tæt på Ikast og Brande, stedet for dig. Her er hyggelig og afslappende atmosfære, med mulighed for få kaffe og te i vores loungeområde.

Selvom sælgerne ikke behøver at være til stede, er der alligevel en ægte kræmmerstemning i det store loppesupermarked
Vi har mere end 300 stande og 900 kvm fyldt med gode loppefund. Kom forbi, så byder vi på en kop gratis kaffe eller te i vores loungeområde.
Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

 

Kirppu Herning loppemarked

 

Find Kirppu Herning på facebook.

Copyright © 2021 Kirppu. Alle rettigheder forbeholdes.

Få en adgangskode / har du glemt din adgangskode?