Aldrig har vi købt og solgt så meget brugt

D. 29. september 2022 bragte Fjordavisen.dk en artikel omkring den stigende mængde af solgt genbrug. I artiklen står der bl.a.: “Jeg synes virkelig, det er nemt at sælge mine ting gennem Kirppu. Det kræver ikke andet end, jeg selv laver prismærker og sætter op – og så sørger personalet for resten. Jeg slipper for at […]

D. 29. september 2022 bragte Fjordavisen.dk en artikel omkring den stigende mængde af solgt genbrug.

I artiklen står der bl.a.:

“Jeg synes virkelig, det er nemt at sælge mine ting gennem Kirppu. Det kræver ikke andet end, jeg selv laver prismærker og sætter op – og så sørger personalet for resten. Jeg slipper for at tage mig af spørgsmål, useriøse henvendelser og prutten om prisen.” Fortæller Heidi Mieritz, der er standlejer i Kirppu.

Du kan læse hele artiklen her.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar