Månedens kreative genbrugsidé
Fine fødselsdagsdyr

Et nyt år betyder også nye fødselsdage, der skal fejres! Vi har fundet denne super søde og festlige idé frem, hvor du med ganske få tricks kan forvandle et par legetøjsdyr til små festdyr med tyl, glimmer og knald på farverne. Det er i hvert fald noget af det mest festlige, vi længe har set. […]

Et nyt år betyder også nye fødselsdage, der skal fejres! Vi har fundet denne super søde og festlige idé frem, hvor du med ganske få tricks kan forvandle et par legetøjsdyr til små festdyr med tyl, glimmer og knald på farverne. Det er i hvert fald noget af det mest festlige, vi længe har set.

Vi har lavet en lille DIY til dig:

Gå i din lokale Kirppu og find legetøjsdyr, som du kan trylle om til de sødeste fødselsdagsdyr med hatte, balloner og pakker.

Brugt_dyr

DU SKAL BRUGE

• Plastikdyr fra Kirppu
• Rester af papir til hatte og pakker
• Små papmachekugler
• Piberensere
• Tyl og snor
• Smalt bånd
• Hobbymaling
• Limpistol
• Kraftig ståltråd

SÅDAN GØR DU

Mal papmachekuglerne i forskellige farver, og mal evt. også lidt af ståltråden. Form små stykker papir til kræmmerhuse, lim kanten sammen, og sæt en papmachekugle i toppen og et stykke piberenser langs kanten. Lim hattene fast på dyrenes hoveder. Sæt små papmachekugler fast på malet ståltråd, lim dem fast på et af dyrenes ryg, og bind et stykke bånd om. Klip et stykke aflangt tyl og træk en snor igennem kanten på langs. Træk snoren sammen og bind kraven om halsen på et  af dyrene. Pak små snydepakker ind, og lim dem fast på ryggene, evt. med et bånd nedenunder.

TIP!

Nogle plastikdyr kan godt være lidt slidte at se på, hvis de er købt brugt. Du kan i det tilfælde vælge at male dem helt eller måske dele af dem. Fx kan du male bagkroppen helt lyserød – det ser også ret festligt ud.

DEN SIDSTE DETALJE

Hvis dyrene skal bruges som pynt til fødselsdagen, skal du finde ud af, hvor de skal stå – måske i vindueskarmen eller på fødselsdagsbordet? Drys gerne lidt pailletter/flag/glimmer eller lækkerier ud ved dyrene, som kan pynte.

FIND INSPIRATION I KIRPPU

I Kirppu Loppesupermarked er der med garanti mange plastikdyr at vælge imellem, så det er bare med at gå på jagt efter det/de dyr, der taler til dig.

VIDSTE DU…

… at du kan følge hver enkelt Kirppu-butik på Facebook og se et lækkert udvalg af deres ting og sager, som er i butikken lige nu? Find butikkens side på facebook.dk/kirppudinbutik

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar