Genbrugsjulegaver vinder frem – gavekort til Kirppu gør det muligt

D. 27. december kl. 8:45 kunne man på TV2 News høre direktør Morten Bøjland udtale sig om årets genbrugsjulegave salg i Kirppu. Han fortalte at salget af genbrugsjulegaver igen i år slog alle tidligere rekorder. Særligt 3 kategorier er i år blevet populære for genbrugsgaver. Der er tale om: Legetøj til børn. Legetøj til børn […]

D. 27. december kl. 8:45 kunne man på TV2 News høre direktør Morten Bøjland udtale sig om årets genbrugsjulegave salg i Kirppu. Han fortalte at salget af genbrugsjulegaver igen i år slog alle tidligere rekorder. Særligt 3 kategorier er i år blevet populære for genbrugsgaver. Der er tale om:

  1. Legetøj til børn. Legetøj til børn er sjældent slidt, når du køber det brugt. Derudover er børn som oftest ligeglade med, om det tingene allerede har været brugt. Det gør det ligeledes muligt at købe gaver til børnene uden, at det går ud over pengepungen.
  2. Brugskunst er i høj grad blevet købt til genbrugsjulegaver i år. Det er blandt andet ting som Lynby vaser, Kay Bojesen figurer, Georg Jensen og Royal Copenhagen, der har taget teten. Men også mere unik brugskunst. Det handler i høj grad om, at mange af disse ting står på ønskelisten. Når købt i genbrug er de billigere, og giver mulighed for at give større gaver for færre penge. Det kan sjældent ses, at de har været brugt.
  3. Gavekort til Kirppu er den mest risikofrie måde at give en bæredygtig gave. Da Kirppu har lidt af det hele, kan alle finde noget, de bliver lykkelige for – og med et gavekort kommer man uden om returret problematikken, der stadig fylder for mange.

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

2 kommentarer

  • Hvis man køber et gavekort hos jer kan man så bruge det i andre Kirppu … eller kun hvor det er købt?

    • Man kan bruge det i alle Kirppu butikker 👌

Skriv en kommentar