Giv gamle rammer nyt liv

Der findes et utal af smukke gamle rammer derude, der bare trænger til en kærlig hånd, for at de igen kan blive restaureret til deres gyldne dage. Der er mange måder at restaurere rammer på. Vi har modtaget denne her guide, af en kunde i Frederikssund. Hun faldt over denne trætte træramme, og gav den […]

Der findes et utal af smukke gamle rammer derude, der bare trænger til en kærlig hånd, for at de igen kan blive restaureret til deres gyldne dage. Der er mange måder at restaurere rammer på. Vi har modtaget denne her guide, af en kunde i Frederikssund. Hun faldt over denne trætte træramme, og gav den nyt liv med lidt sort bejdse.

Trin 1:

Her ser I billedet som det er købt.

Første skridt er at vaske det, så det bliver ordentligt rent.

Et godt tip er, at bruge opvaskesæbe, det har de fleste altid tilgængeligt – og så tager det, det hele.

Er rammerne eller glasset meget beskidt, eller kommer det fra rygerhjem, så kan du med fordel bruge sprit. Det trækker snavs og nikotin ud af træet.

 

 

 

 

Trin 2:

Det næste skridt er at give rammen sort bejdse.

Her bliver det lidt en smagssag, hvor meget du bruger.

Hvis du gerne vil have træets naturlige glød igennem, anbefaler vi, at du bruger et tyndt lag. Du kan altid tilføje flere efterfølgende.

Nu skal det bare have lov til at tørre godt ind, så du kan se, hvor mørkt det bliver.

Skulle uheldet være ude, og du får brugt lidt for meget, så kan du med let hånd slibe lidt på rammen.

 

 

 

Trin 3:

Nu er der bare tilbage at ramme dit billede ind.

Man kan med fordel vælge et billede med sorte streger, da det skaber en synergi mellem rammen og billedet, som det ses her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du en god guide, du vil dele med os og alle de andre Kirppu-lopper, så send den gerne til os på mailen marketing@kirppu.dk

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar