Furoshiki: den bæredygtige gaveindpakning

2020 blev året, hvor danskerne for alvor startede med at tage Furoshiki til sig. Furoshiki er en japansk form for indpakning, hvor du, i stedet for at bruge gavepapir, bruger stof. Vi har her lavet en lille guide til, hvordan man bl.a. kan pakke gaver ind med genbrugsstof ved brug af Furoshiki metoden. Den kommer […]

2020 blev året, hvor danskerne for alvor startede med at tage Furoshiki til sig. Furoshiki er en japansk form for indpakning, hvor du, i stedet for at bruge gavepapir, bruger stof. Vi har her lavet en lille guide til, hvordan man bl.a. kan pakke gaver ind med genbrugsstof ved brug af Furoshiki metoden. Den kommer her 🤩

 

Du starter med at placere din gave ovenpå det valgte stykke genbrugsstof som det ses i trin 1. Det er vigtigt, at kassen ligger skævt på i forhold til stoffet, for du skal bruge enderne i trin 3 🎉. Herefter folder du den øverste og nederste ende op over kassen, som du ser det i trin 2. Ved trin 3 snor du de resterende ender, og binder dem omkring hinanden, således at du ender med en pakke, der ligner trin 4. Ved trin 5 tilføjer du dit til og fra kort.

TIP! Det kan være en god ide, at klippe dit stof stykke til, så det passer nogenlunde i størrelsen. Og hvis du har mod på det, kan du sy stoffet dobbelt, så det er pænt på begge sider.

Der findes mange udgaver af Furoshiki indpakning – du kan finde et par eksempler her. Vær opmærksom på at siden, vi linker til, er på engelsk.

Har du andre bud på Furoshiki indpakning? Eller bæredygtig indpakning generelt? Så del det endelig med os i en kommentar herunder.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar