Kirppu guider: Dæk op med genbrug

Dæk det fineste julebord med sølvbestik, krystalglas og fint porcelæn. I blogindlægget her har Gitte fra Kirppu Aalborg dækket op til jul med fine varer fundet på standene i butikken. Bordet er dækket i en skandinavisk stil med romantisk islæt og fokus på de kølige julefarver. Vi synes, det er helt vildt fint – og […]

Julebord opdækning med genbrugsfund

Julebord opdækning med genbrugsfund

Dæk det fineste julebord med sølvbestik, krystalglas og fint porcelæn. I blogindlægget her har Gitte fra Kirppu Aalborg dækket op til jul med fine varer fundet på standene i butikken. Bordet er dækket i en skandinavisk stil med romantisk islæt og fokus på de kølige julefarver. Vi synes, det er helt vildt fint – og fra opdækningen tager vi også tre gode tip til at gøre din julebordopdækning endnu mere herskabelig.

  1. Dæk op med kandelabre og lysestager i forskellige højder – de levende lys bidrager med noget romantik og de forskellige højder på kandelabrene giver et overdådigt udtryk.
  2. Kombinationen af krystalskåle og forskellige typer porcelæn skaber kontraster og moderniserer det fornemme udtryk.
  3. Mange glas giver mulighed for mange drikkevarer – og intet siger overdådighed, som et bredt udvalg af drikkevarer.

Julebord opdækning med genbrugsfund Julebordsopdækning med genbrugsfundJulebord opdækning med genbrugsfund

Julebord opdækning med genbrugsfund Julebord opdækning med genbrugsfund

Alle tingene på billederne her er fundet på stande i Kirppu Aalborg, men kunne ligeså vel være fundet i en af vores andre butikker. Priserne på de forskellige ting er helt ned til 7 kroner stykket – og den samlede pris for hele denne flotte julebord opdækning lander kun på omkring de 1500 kroner.

Julebord opdækning med genbrugsfund Julebord opdækning med genbrugsfund

Hvordan dækker du op til jul? 🤔  Er du blevet inspireret af Gitte’s fine julebord opdækning? Så kan du tage på togt efter de helt rigtige ting til din bordopdækning i din lokale Kirppu. Du kan finde din nærmeste butik ved at klikke her.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar