De har kæmpet i fem år: Nu kommer gigantisk genbrugsmarked med 370 stande til Valby

D. 14. juli 2022 bragte ValbyLiv en artikel omkring nyheden, at Kirppu Valby åbner på Kulbanevej 35b i Valby. I den forbindelse kunne du bl.a. læse, at det længe har været et ønske fra Kirppus side, at rykke ind mod byen. At åbne Kirppu Valby har været en drøm i 3 år. Administrerende direktør, Morten […]

D. 14. juli 2022 bragte ValbyLiv en artikel omkring nyheden, at Kirppu Valby åbner på Kulbanevej 35b i Valby. I den forbindelse kunne du bl.a. læse, at det længe har været et ønske fra Kirppus side, at rykke ind mod byen. At åbne Kirppu Valby har været en drøm i 3 år. Administrerende direktør, Morten Bøjland, udtalte bl.a.: *

“Det har længe været et ønske for os at rykke ind mod byen. De sidste fem år har vi aktivt kigget efter lokaler i København, og for lidt over tre år siden intensiverede vi søgningen specifikt i Valby-området”

Du kan læse hele artiklen via linket her.

Vil du gerne vide mere om Valby butikken, kan du bl.a. få et indblik via deres Facebook. Den finder du ved at gå til linket her. Du kan også booke din stand i butikken lige her.

Om Kirppu

Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer.

Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, og fordelt over hele landet har vi i dag 22 butikker. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark – og forhåbentligt også i udlandet.

Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014, og den nyeste butik åbner i Valby d. 27. august i år (2022).

Du kan læse om konceptet, ved at trykke på hvordan fungerer det – eller på linket her.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

1 kommentar

  • min debut hos Kirppu, som lejer, var på Herlev Torv, og jeg vil gerne informere, at det ikke blev den helt store succes, fordi varerne konstant var overdænget med støv fra betongulvet.
    hver gang jeg kom for at rigge op, startede jeg med at “vaske” varerne på hylderne af, og det var ret irriterende.
    derfor løb jeg skrigende bort.

Skriv en kommentar