Hvorfor købe genbrugstøj? 5 gode grunde til secondhand mode

5 gode grunde til hvorfor du skal købe genbrugstøj Der er ingen tvivl om, det er blevet in at købe tøjet i genbrug. Og det er der mange gode grunde til – er du ikke helt med på bølgen endnu? Så giver vi dig her 5 gode grunde til hvorfor du skal købe genbrugstøj. Du […]

5 gode grunde til hvorfor du skal købe genbrugstøj

Der er ingen tvivl om, det er blevet in at købe tøjet i genbrug. Og det er der mange gode grunde til – er du ikke helt med på bølgen endnu? Så giver vi dig her 5 gode grunde til hvorfor du skal købe genbrugstøj.

  1. Du bliver ikke begrænset af tidens trends

I de fleste genbrugsbutikker finder du en god blanding af tøj, der både er moderne nu – og var moderne dengang din mormor var ung. Det vil sige, du har mulighed for at finde alle de bedste stykker tøj fra mere eller mindre hele modens historie.

  1. Du kan finde noget helt unikt

Føler du i øjeblikket at alt dit tøj er præcis det samme, som det alle andre har på? Og vil du egentlig gerne have noget, der bare er dit? Løsningen er en tur i din lokale genbrugsbutik eller loppesupermarked. Du kan tit finde helt særlige stykker tøj i sådanne butikker, der kan give dit outfit et twist.

  1. Det er godt for miljøet

Der er ingen tvivl om at genbrug er bedre for miljøet – det er det, fordi det mindsker nyproduktionen af varer og forlænger de enkelte elementers levetid. Hvis vi skal være helt præcise omkring det koster det miljøet 11 kg. CO2 at producere 1 helt almindelig T-Shirt fra ny. Det svarer til samme forurening, som der kommer af en biltur på 93,5 km.

  1. Du kan spare mange penge

Når du køber tøj i genbrug, er der en del penge at spare kontra, når du køber tingene fra ny. Tror du ikke på os? Så har vi her fundet tre eksempler:

  1. T-shirt koster fra ny ca. 149 kr. Men i Kirppu Hillerød koster den 20,5 kr. Altså en besparelse på 86%.
  2. Mom jeans koster fra ny ca. 459,95 kr. Men i Kirppu Hillerød koster de 95 kr. Altså en besparelse på 79%.
  3. Louis Vuitton tasken her koster 14.000 kr. fra ny. Men i Kirppu Næstved koster den 4000 kr. Altså en besparelse på 71%.

mom jeans

hvorfor købe genbrugstøjnoisy may t-shirt

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du bruger de penge, du sparer på mere tøj, velgørenhed eller en tur i byen, det bestemmer du selvfølgelig helt selv. Vi dømmer ikke 🤪

  1. Det er en sjov oplevelse

Tag veninden under armen og lav en tur ud af det. Der findes tonsvis af genbrugsbutikker med en del tøj og tager du i for eksempel en af Kirppu Loppesupermarkeds 21 butikker, har du også mulighed for at prøve tøjet på og undervejs nyde en pause i loungen. Der er noget helt særligt ved at finde den helt rigtige genstand i lige præcis din størrelse, det kan ikke forklares men skal helt klart opleves. 

Har vi overbevist dig om hvorfor du skal købe genbrugstøj, så kan du finde din nærmeste Kirppu butik her.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar