Køb og salg af brugt fotoudstyr

Ofte kan brugt fotoudstyr være lige så godt som nyt og fordelen er, at du kan få det for det halve. I Kirppu kan du støde på alt fra polaroid kamera til kamera med memory card. Så hvis du har nogle gamle kameraer liggende, skal du ikke holde dig tilbage med at få dem solgt […]

Ofte kan brugt fotoudstyr være lige så godt som nyt og fordelen er, at du kan få det for det halve. I Kirppu kan du støde på alt fra polaroid kamera til kamera med memory card. Så hvis du har nogle gamle kameraer liggende, skal du ikke holde dig tilbage med at få dem solgt i en af vores butikker. Er du samler af forskellige gamle kameraer, kan du også være heldig at finde kameraer helt tilbage fra 60, 70 og 80’erne. Det kan også være du mangler et nyt kamera til din næste ferie, her vil du også kunne finde et udmærket og billigt kamera til turen.

Hvad kan man støde på?

Kirppu kan du støde på alle mærker indenfor fotoudstyr. Vi har tit mærker som Canon, Sony, Panasonic, Nikon og Olympus. Det er nu ikke kun kameraer du kan finde hos os. Du kan også finde ekstraudstyr til dit kamera i Kirppu. Så mangler du et nyt objektiv, en oplader eller et fotostativ, kan du være heldig at finde det i en af vores butikker. Videokamera er noget du også vil støde på i Kirppu. Men husk at tjekke vores glasmontre, for her kan du også have mulighed for at finde masser af loppeguld.

I Kirppu har du mulighed for at teste alt vores elektronik. Så er du bange for at noget ikke virker, kan du afprøve det oppe ved kassen.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar