Køb og salg af brugt Hi-Fi

Elsker du musik og lyd er der noget at finde til alle typer i Kirppu. Lige fra den retro båndoptager, til ghettoblaster, pladespiller som i den grad har fået en renæssance, til det mere moderne som iPods, cd afspiller og radioer – dab radio og transistorradio. Det er især de helt unge der er vilde […]

Elsker du musik og lyd er der noget at finde til alle typer i Kirppu. Lige fra den retro båndoptager, til ghettoblaster, pladespiller som i den grad har fået en renæssance, til det mere moderne som iPods, cd afspiller og radioer – dab radio og transistorradio. Det er især de helt unge der er vilde med pladespilleren. Vinylen lever i bedste velgående og den er omgivet af entusiasme fra både fans, kunstnere og producenter. Den helt stor grund til hvorfor vinylen er tilbage er, fordi den giver en helt anden musikoplevelse end streaming eller download af musik. Det er den knitrende lyd og ridserne i pladen, som gør at den får sin helt egen charme og værdi for personen der har pladen. Det er en charmerende og unik støj.

Højtaler er noget som vi ofte ser i Kirppu. Så står du og mangler nogle højtaler til din næste fest, vil du med garanti kunne finde et stort udvalg i hos os til en fornuftig pris.

Du må endelig ikke tænke at der er nogen der ikke vil have dit gamle stereoanlæg, for der er køber til alle ting i Kirppu. Så tøv ikke med at få solgt dit brugte hi-fi udstyr hos os.

Hvis du gerne vil have et nyt musikanlæg til at sætte prikken over i’et, i jeres nye stue, kan det se utrolig smart ud med et gammelt musikanlæg. Gamle musikanlæg kan være med til at give jeres indretning et personligt touch, samtidig med at det ser godt ud og har en god og gammeldags lyd.
Så tag et smut forbi Kirppu. Her kan du være sikker på at finde noget til hjemmet som vil gøre det personligt og unikt.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar