Køb og salg af brugt kunst

Står du og mangler det helt perfekte billede eller en plakat til at pifte jeres vægge op med derhjemme? I Kirppu har vi et stort udvalg af både malerier, plakater og billeder, som kan gøre dit hjem både personligt og hyggeligt. Du vil både kunne finde vores udvalg på vores store gallerivæg eller på diverse […]

Står du og mangler det helt perfekte billede eller en plakat til at pifte jeres vægge op med derhjemme? I Kirppu har vi et stort udvalg af både malerier, plakater og billeder, som kan gøre dit hjem både personligt og hyggeligt. Du vil både kunne finde vores udvalg på vores store gallerivæg eller på diverse stande.
Har du ikke lige heldet med dig i dag med at finde det perfekte billede, kan du sagtens komme tilbage dagen efter, da der er stand skift hver dag, så der er chance for at finde nye og dejlige fund. Der er samtidig også rigtig mange stande som jævnligt fylder op med nye varer.

En jungle af plakater

Retro plakater er pragtfulde. De er med til at skabe masser af hygge og for nogle associationer tilbage til da de var yngre. For de lidt yngre kan retro plakater være fantastiske på grund af deres farvesammensætning og det lidt slidte look. I dag er plakater det helt store, og i Kirppu kan du være sikker på at finde plakater du aldrig har set før. Så i stedet for at lede i timevis på forskellige webshops, kan du gå i Kirppu og finde en plakat der er helt unik og passer ind til din indretning.

I Kirppu har du mulighed for at leje en plads på vores gallerivæg. Vores gallerivæg er med til at udstille dine brugte malerier eller plakater som du har til salg. Når du har dine billeder udstillet på gallerivæggen, vil kunderne have nemmere ved at se dine billeder du har til salg. Så det er helt klart en fordel at leje en plads på gallerivæggen.

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar