Køb og salg af brugte cykler

Står du og mangler en fornuftig cykel til enten dig selv eller dine børn? Så kan du være heldig at finde en cykel til en fornuftig pris i Kirppu. Da børn hurtigt vokser fra deres cykler, kan det være en dyr udgift at købe en ny cykel hver gang. Der er mange fordele ved at […]

Står du og mangler en fornuftig cykel til enten dig selv eller dine børn? Så kan du være heldig at finde en cykel til en fornuftig pris i Kirppu. Da børn hurtigt vokser fra deres cykler, kan det være en dyr udgift at købe en ny cykel hver gang. Der er mange fordele ved at købe brugte cykler. En af fordelene er at cykling er sundhedsfremmende, uanset om man gør det for at motionere eller bare som transport. Cykling er nemlig både godt for forbrændingen, for humøret og for styrkelsen af balder og ben. Cykling er også en miljøvenlig transportmulighed, for hvis du cykler fem kilometer hver vej til arbejde i stedet for at køre bil, vil du spare miljøet for 1.600 gram CO2 om dagen.

Gå på opdagelse

Hvis du er i Kirppu for at lede efter en cykel, kan vi anbefale at du også tager en tur rundt på vores mange stande. Her har du måske mulighed for at finde varer som kunne passe til den cykel du er på udkig efter. Måske kan du være heldig at finde en cykelkurv eller en cykelhjelm som du også kan tage med hjem.

På SU

Cyklen er et fantastisk transportmiddel i stort set alle byer – faktisk er der flere cykler end indbyggere i København. For en studerende kan en ny cykel være en belastning for SU-budgettet – men det behøver ikke at koste dig en formue at cykle rundt i byen, hvis du køber en brugt cykel i Kirppu i stedet.

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

2 kommentarer

 • Neha Kumar:

  Jeg vil gerne salg min køreklar cykel og jeg bor i Århus. Er det muligt?

  • Nellie:

   Hej Neha,
   Du kan booke en stand eller i tilfælde af en cykel et podie i vores Tilst butik, den ligger på Anelystparken 26, 8381 Tilst 💪🏻
   Du finder al deres kontakt information her ☺️
   Jeg ønsker dig et godt salg,
   De bedste loppehilsener
   Nellie,
   Kirppu Loppesupermarked

   3 år siden

Skriv en kommentar