Køb og salg af brugte CD’er

Er du typen der stadig kan lide at høre CD’er kan du være heldig at finde et fint udvalg af CD’er I Kirppu. Her er alt fra børnemusik, danskpop, klassisk og udenlandske kunstnere. CD’erne sælges ofte til meget attraktive priser. Enten enkeltvis eller i bundter af 5 eller 10 stks. Kan du lide at høre […]

Er du typen der stadig kan lide at høre CD’er kan du være heldig at finde et fint udvalg af CD’er I Kirppu. Her er alt fra børnemusik, danskpop, klassisk og udenlandske kunstnere. CD’erne sælges ofte til meget attraktive priser. Enten enkeltvis eller i bundter af 5 eller 10 stks. Kan du lide at høre cd’er i bilen, på din ghettoblaster, campingturen eller andre steder, kan der være mange gode CD’er i at finde i Kirppu.

CD’er til boligindretning

Som noget nyt er det blevet moderne at bruge CD’er som pynt på væggen. Så hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden og have en unik og personlig væg, kan det være en idé til din boligindretning.

Hvilke brugte CD’er har Kirppu?

Kirppu har stort set alle slags brugte CD’er. Da CD’erne kommer fra private hjem, er der derfor meget forskelligt musik at finde. Du kan også være heldig at støde på nogle CD’er som er penge værd. De CD’er som oftest bliver solgt, er Shu-bi-dua, Coldplay, Michael Jackson, David Bowie, Beatles og Jimi Hendrix, de er altid sikre vindere.

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

4 kommentarer

 • Bent:

  Hej har en masse cd liggende skal de på losseren eller kan man få lidt for dem hos jer og så hvor holder i til så jeg kan komme

 • Pia:

  Har nogle forskellige børne cd’er 20-30stk- er det noget I er interesseret i?

 • Pia:

  Jeg har en masse gamle cd’er vil I købe cd’er?

  Venlig hilsen
  Pia

  7 måneder sidenSvar på kommentar
  • Nellie:

   Hej Pia,

   Vi køber ikke varer – men du er velkommen til at booke en stand hos os, og sælge dine cd’er. Du kan booke stand lige her.

   Dbh,
   Nellie

   6 måneder siden

Skriv en kommentar