Køb og salg af brugte mobiltelefoner/smartphones/ iPhones/Android

Kunne du tænke dig at spare penge på en mobiltelefon, kan du være heldig at finde hvad du søger i Kirppu. Der er mange fordele ved at købe brugte mobiltelefoner. Den største fordel er den økonomiske besparelse. I Kirppu kan du spare op til halvdelen af den originale pris, hvis du køber en brugt mobil. […]

Kunne du tænke dig at spare penge på en mobiltelefon, kan du være heldig at finde hvad du søger i Kirppu. Der er mange fordele ved at købe brugte mobiltelefoner. Den største fordel er den økonomiske besparelse. I Kirppu kan du spare op til halvdelen af den originale pris, hvis du køber en brugt mobil. Derudover skåner du også miljøet, så du kan komme til at fremstå som en miljøvenlig forbruger. Det kræver nemlig mange metaller at producere mobiltelefoner. Dele som skærmen, batteriet og printpladerne består nemlig af metaller som guld, sølv og kobber.

Endnu en fordel er at du ikke er bundet til et dyrt abonnement, som du ofte bliver hvis du køber en ny igennem et teleselskab. Hvis du køber din nye mobiltelefon i Kirppu skal du ikke bekymre dig om sælger har sendt varen og du har samtidig også mulighed for at se varen inden du køber den.

Når du er på jagt efter din nye brugte mobiltelefon, kan du også være sikker på at finde mobilcovers til at passe på din nye brugte mobil. Husk at gå forbi glasmontrerne, da de også kan gemme på brugte mobiltelefoner.

I Kirppu kan du finde mærker som:

  • Samsung
  • Apple
  • Android
  • Nokia
  • Huawei
  • Sony

Ryd ud i husstanden

Det kan godt betale sig at tømme sine skabe og skuffer for gamle mobiler, for det kan godt blive til nogle stykker, hvis hele husstanden samler sammen. I dag er der nemlig kun 11% der genbruger deres smartphones. Vær med til at lave om på det, ved at sælge dine brugte mobiltelefoner i Kirppu. Har du mobiltelefoner af højere værdi kan du leje en plads i en af vores glasskabe.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

1 kommentar

  • Mogens Christiansen:

    Ericsson Hotline NMT900, stadig i fin original indpakning, med datidens tilbehør. Findes der nogen nostalgi’er, der kunne være interesseret?

Skriv en kommentar