Køb og salg brugt porcelæn

Musselmalet, Blå blomst og Mågestellet blev i mange år taget frem fra mahogniskabene og brugt til at dække op med, når der var en festlig lejlighed. Lige indtil porcelæn i 1970’erne blev kasseret som konformt og borgerligt – noget, der hørte den ældre generation til. Men i dag er de kongeblå stel igen at finde […]

Musselmalet, Blå blomst og Mågestellet blev i mange år taget frem fra mahogniskabene og brugt til at dække op med, når der var en festlig lejlighed. Lige indtil porcelæn i 1970’erne blev kasseret som konformt og borgerligt – noget, der hørte den ældre generation til. Men i dag er de kongeblå stel igen at finde hos den yngre generation.

I Kirppu har vi et stort udvalg af porcelæn. Du kan være heldig at finde mærker som Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl. Her er der rig mulighed for at finde et stel som kunne passe godt til dit hjem og tilmed til en god pris. Du har både mulighed for at blande forskellige stel sammen og skabe dit eget personlige stel, eller samle på alle serveringsdele indenfor f.eks. Royal Copenhagen.

Hvordan sælger jeg brugt porcelæn?

En af de ting som Kirppu sælger mest af, er porcelæn, så står du med overskydende porcelæn og godt kunne tænke dig at sælge det, er der stor mulighed for, at det nok skal blive solgt i Kirppu. Det første du skal gøre er, at booke en stand hos en af vores Kirppu butikker og herefter sætte priser på, med vores labels og derefter sætte dine varer på din stand. I Kirppu har du mulighed for også at leje en plads i et af vores glasskabe eller sætte alarmer på dine varer. Så har du noget dyrt porcelæn til salg, anbefaler vi at du benytter en af delene. For at få mere salg på din stand er det en god idé, at din stand altid er pæn og ikke roder. Kom eventuelt forbi et par gange om ugen – så kan du samtidig fylde flere varer på din stand.

Ofte har vi disse porcelænsstel til salg

– Royal Copenhagen
– Kähler
– Lyngby
– Rosendahl

Populært porcelæn hos Kirppu er typisk Royal Copenhagen, Kähler med deres stribede vaser, karafler fra Rosendahl og Lyngby i form af deres riflede cylinderformede vaser. Så er du på udkig efter netop nogle af disse mærker, kan du være sikker på at gøre en god handel i Kirppu.

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar