Køb og salg af brugt LEGO

Brugt Lego er noget du tit vil støde på i Kirppu. De populære LEGO-klodser går nemlig aldrig af mode og mister ikke værdi trods sine mange år på bagen, for LEGO har nemlig eksisteret siden 1932. At samle på LEGO er populært hos mange i alle aldre. Både voksne som børn kan ved at gå […]

Brugt Lego er noget du tit vil støde på i Kirppu. De populære LEGO-klodser går nemlig aldrig af mode og mister ikke værdi trods sine mange år på bagen, for LEGO har nemlig eksisteret siden 1932.

At samle på LEGO er populært hos mange i alle aldre. Både voksne som børn kan ved at gå rundt og kigge i Kirppu, få held med at finde dele til et LEGO-sæt, der er blevet væk, til at få genskabt et nostalgisk minde eller bare til at få udvidet samlingen. Og der er ikke meget, som slår følelsen, når du køber ren nostalgi. Hvor finder man ellers den gamle brandstation, som man selv legede med som barn? Eller det komplette Star Wars sæt til familiens mindste? For hvilket hjem har ikke haft LEGO?
Du kan også kigge efter de meget gamle LEGO (træ)klodser, som i dag ikke kun er fuld af nostalgi og charme, men også noget af det mest trendy, du kan have liggende på et moderne børneværelse.
Et godt tip til hvis du køber brugt LEGO er at vaske det i et dynebetræk, så er det så godt som nyt.

Sælg dine brugte LEGO-klodser

Der er mange som har gammelt legetøj og herunder LEGO stående på loftet eller i kælderen, som de ikke bruger længere. Det kan virke uoverskueligt for mange at få sorteret det og solgt. Men det er altid en god idé at sætte LEGO til salg i Kirppu, da der er købere til det meste af det. En god idé til at sælge LEGO er, at sælge dit LEGO i små poser til stk. pris, da mange kunder ikke har noget i mod at sortere Legoet selv.
Det første du skal gøre hvis du gerne vil sælge LEGO, er at booke en stand hos Kirppu. Det kan du enten gøre her på hjemmesiden eller i en af vores butikker. Herefter skal du blot sætte priser på dine varer og sætte dem op på din stand. Nemmere bliver det ikke hos Kirppu.

Eksempler på LEGO:

– LEGO duplo til de mindste
– LEGO juniors
– Marvel og DC-superheltesæt
– LEGO Disney
– Ninjago
– LEGO city
– LEGO friends
– LEGO creator

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar