Nyt loppesupermarked: Og så gik jagten på vintage, genbrugstøj og et Kaj Bojesen-kup

D. 14. januar 2023 bragt Vejle Amtsblad, JydskeVestkysten, Fyens.dk og Fredericia Dagblad artikler omkring Kirppu Fredericias åbningsfest. I artiklerne står blandt andet: “En stor butik fyldt med genbrugsvarer åbnede lørdag i Fredericia. På første åbningsdag var der stor tilstrømning, og mange af kunderne havde udset sig særlige genbrugs-fund på forhånd i loppesupermarkedet Kirppu.” Du kan […]

D. 14. januar 2023 bragt Vejle Amtsblad, JydskeVestkysten, Fyens.dk og Fredericia Dagblad artikler omkring Kirppu Fredericias åbningsfest. I artiklerne står blandt andet:

“En stor butik fyldt med genbrugsvarer åbnede lørdag i Fredericia. På første åbningsdag var der stor tilstrømning, og mange af kunderne havde udset sig særlige genbrugs-fund på forhånd i loppesupermarkedet Kirppu.”

Du kan læse hele artiklen her.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

1 kommentar

  • Jeg kommer dagligt i Kirppu I Sønderborg, jeg har selv haft en stand I 3 år, og finder også andre gode ting. Dejligt at komme der og personalet er alle smilende, og får altid en lille snak, og der er altid kaffe på kanden. Den nye butikschef Emma er fantastisk.
    Hvis der er forsvundet noget, og man selv har søgt i flere dage, så ringer Asger og fortæller at han har fundet det, super service.

Skriv en kommentar