Månedens kreative genbrugsidé
Søde bogmærker

Mange gamle bøger ender deres liv i papircontaineren, selvom de kan være ganske smukke. Det, synes vi, er smadder synd, når de er oplagte at bruge til noget kreativt. Hvorfor ikke redde nogle af dem og trylle dem om til flotte bogmærker? Gå i din lokale Kirppu og bliv inspireret til denne smarte DIY, som […]

Mange gamle bøger ender deres liv i papircontaineren, selvom de kan være ganske smukke. Det, synes vi, er smadder synd, når de er oplagte at bruge til noget kreativt. Hvorfor ikke redde nogle af dem og trylle dem om til flotte bogmærker?

Gå i din lokale Kirppu og bliv inspireret til denne smarte DIY, som vi har lavet til dig:

Brugt bogmærkerDU SKAL BRUGE

• Gamle bøger med fast omslag
• Hultang
• Nitteringe og hammer
• Smalt bånd i matchende farver
• Saks eller hobbykniv

SÅDAN GØR DU

Vælg bøger efter dine yndlingsfarver eller gå efter en sød titel, som du synes passer til dig.
Tag omslaget af bogen og klip eller skær bogryggen af.
Lav hul med en hultang i toppen af bogryggen og slå en hulnitte i.
Bind et smalt bånd gennem nitten.

TIP!

Du kan også bruge bogmærker som gave til nogen, du ved elsker at læse og dermed kan du gå efter en titel, du synes passer godt til modtageren.

FIND INSPIRATION I KIRPPU

I Kirppu Loppesupermarked bugner det af bøger, gamle som nye – så her er rig mulighed for at finde den farve eller den titel, som du drømmer om skal pryde dit personlige bogmærke.

VIDSTE DU…

… at du kan følge hver enkelt Kirppu-butik på Facebook og se et lækkert udvalg af deres ting og sager, som er i butikken lige nu? Find butikkens side på facebook.dk/kirppudinbutik

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar