Køb og salg af brugt rideudstyr

Overvejer dit barn at starte til ridning og syntes du ikke du vil ofre helt nyt udstyr, før du er sikker på at det er interessant. Så har du store muligheder for at finde helt udmærket ride udstyr i Kirppu og spare en del penge. De fleste starter med ridningen i en alder, hvor de […]

Overvejer dit barn at starte til ridning og syntes du ikke du vil ofre helt nyt udstyr, før du er sikker på at det er interessant. Så har du store muligheder for at finde helt udmærket ride udstyr i Kirppu og spare en del penge.
De fleste starter med ridningen i en alder, hvor de stadig vokser. Også her vil vi kunne tilbyde den helt rigtige løsning til dig: kom ind og find barnets første ride udstyr hos os, og når det er blevet for småt, glæder vi os til at se dig igen, denne gang både som sælger af det brugte og som køber af den næste størrelse.

Klæd dit barn på til sin første ridetime med alt lige fra piske, ridehjelme, ridestøvler, strigler, hovrenser, ridebukser og overtøj. I Kirppu har du også mulighed for at prøve hele udstyret på i vores prøverum, før du køber det. I mens du venter på at ham eller hende får prøvet tøjet, kan du vente i vores lounge område, hvor der er gratis te og kaffe.

Det eneste du ikke vil kunne finde i vores butik, er heste, men du kan være heldig at finde en kæphest som et godt alternativ.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar