Køb og salg af brugt værktøj

Værktøj er noget vi i Kirppu har et stort udvalg af. Lige fra arbejdslamper, hammer, håndværkertøj, søm og skruer, værktøjskasser og en hel masse mere. Så står du og mangler noget helt specielt, måske nogle skruer, kan du være heldig at der lige præcis er nogen til salg hos os. Lige flyttet hjemmefra? Er du […]

Værktøj er noget vi i Kirppu har et stort udvalg af. Lige fra arbejdslamper, hammer, håndværkertøj, søm og skruer, værktøjskasser og en hel masse mere. Så står du og mangler noget helt specielt, måske nogle skruer, kan du være heldig at der lige præcis er nogen til salg hos os.

Lige flyttet hjemmefra?

Er du lige flyttet hjemmefra og er nybegynder indenfor værktøj og det med selv lige at skulle hænge et billede eller to op, så kan du sagtens finde et fint nybegyndersæt til den unge studerende i Kirppu. Et nybegyndersæt kan også være en fin flytte hjemmefra gave, for man kan altid få brug for et værkstøjsæt eller en tommelstok.

Det er ingen skam at købe brugt værktøj, da der er mange slag tilbage i en brugt hammer. Så hvis du har en handyman eller handywoman gemt i maven, kan du være sikker på at finde noget spændende værktøj i Kirppu.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar