Køb og salg af brugte bøger

Find dine næste brugte bøger billigt hos Kirppu eller ryd op i bogreolen og få sat dine brugte bøger til salg. Det har aldrig været nemmere at gøre et bogkup, besøg blot en af vores landsdækkende butikker og gå rundt på standende. Her vil du finde et stort udvalg af bøger, lige fra børnebøger, faglitteratur, […]

Find dine næste brugte bøger billigt hos Kirppu eller ryd op i bogreolen og få sat dine brugte bøger til salg. Det har aldrig været nemmere at gøre et bogkup, besøg blot en af vores landsdækkende butikker og gå rundt på standende. Her vil du finde et stort udvalg af bøger, lige fra børnebøger, faglitteratur, biografier, ordbøger, studiebøger og naturligvis skønlitteratur. Det varierer fra butik til butik, men du er GARANTERET at vi altid har disse genrer på hylderne:

 • Brugte krimibøger
 • Brugte børnebøger
 • Brugte ordbøger

Hvordan sælger du dine brugte bøger?

Det gør du nemt ved at følge 3 simple trin.

 1. Book en stand her på hjemmesiden eller i en af vores butikker.
 2. Sæt prismærker på dine brugte bøger.
 3. Stil op på din stand.

Mere skal der ikke til for så står personalet for resten. Du kan oven i købet følge med på hjemmesiden hvordan det går med dit salg. Hvis du er i tvivl om hvad dine brugte bøger skal koste når de sættes til salg, så er du velkommen til at tage en snak med personalet, som gerne giver råd og vejledning til at finde de rigtige salgspriser. Det kan også være en god ide, at tage et kig rundt på de andre brugte bøger i butikken, og se hvad prisniveauet er.

Alle slags bøger købes og sælges

Vi bliver ofte spurgt om, hvilke slags bøger der købes og sælges. Svaret er simpelt: Alt.

Men vi er ikke anderledes end andre loppemarkeder eller genbrugsbutikker, for naturligvis er det de store forfattere som også sælger godt hos os. Så bøger fra populære forfattere sælger selvfølgelig også godt på en stand hos Kirppu. Men vi ser også stor afsætning på bestemte genrer, så du skal ikke være nervøs for om dine bøger kan sælges, for det kan de hos Kirppu. Book en stand nu og få ryddet op i bogreolen. Mangler du inspiration til hvilken bog du skal købe brugt næste gang, kan du på listen her finder Gyldendals 50 bedste bud på klassikere alle bør læse.

Find dit lokale loppesupermarked via linket her.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

6 kommentarer

 • Har en masse bøger. Jeg godt vil sælge . Vil gør om det er noget i gør i vh Janni Kristensen

  • Hej Janni,

   Tusind tak for din henvendelse! Vi sælger rigtig mange bøger – du kan læse mere om, hvordan konceptet fungerer her.
   Har du yderligere spørgsmål, kan du finde din lokalafdeling her, og stille dine spørgsmål til dem 🙂

   De bedste hilsener,
   Nellie,
   Kirppu

 • Hej jeg har over 50 bøger derhjemme, nogle af dem er sjældne og nogle af dem ikke sjældne, men i meget god stand. Alle bøgerne er i god stand og rene, jeg vil gerne sælge dem, fordi jeg ikke kommer til at bruge dem mere, min telefonnummer er 49401067 kontakt mig hvis du vil have nogle billeder.

 • Hej. Jeg har 500 dejlige bøger , 400 skønlitteratur og 100 fagbøger. Har interesse i at overtage nogle eller alle ? Jeg sender gerne en mail liste. Dbh
  Knud Jens nielsen Sortedam Dossering 81.03.th. 2100 København Ø

 • Hej er der nogen på Kirppu der sælger brugte western bøger?

  • Hej Louis,

   Det var da et rigtig godt spørgsmål, og faktisk også ret svært at svare på. Vi har 25 butikker med over 200 stande i hver af dem, hvor private jo sælger ud af deres ting.
   Så mon ikke der er en westernbog et sted. Du kan evt følge din lokale Kirppu butik på Facebook, og spørge derinde, det ville være mit bedste råd. God dag 🙂

Skriv en kommentar