Køb og salg af brugte babyting

Det kan være helt fantastisk at blive forældre, men med en lille baby på vej, følger der også en masse udgifter. Når du går og venter dig, vil du helt sikkert gerne både have den bedste, mest sikre tremmeseng, solidt og moderne legetøj, som er produceret i gode materialer. Tøjet må også meget gerne være […]

Det kan være helt fantastisk at blive forældre, men med en lille baby på vej, følger der også en masse udgifter. Når du går og venter dig, vil du helt sikkert gerne både have den bedste, mest sikre tremmeseng, solidt og moderne legetøj, som er produceret i gode materialer. Tøjet må også meget gerne være både praktisk og pænt. Den slags ting koster mange penge at anskaffe sig. Så hvis du er på udkig efter babyudstyr kan du med fordel gå i en af vores Kirppu butikker. Her er der en del at spare, samtidig med at det både er det billigste og det mest bæredygtige valg.

Budget baby

Du kan stort set finde alt babyudstyr i Kirppus forretninger. Du kan måske finde en brugt barnevogn, som du vil kunne sælge videre igen efter du selv har brugt den, da barnevogne sjældent bliver slidt nu om dage. Kan du godt lide nostalgi, kan du også være heldig at finde en vintagebarnevogn, da de er blevet meget populære igen. En anden ting du også vil få brug for, er en bæresele. Der er dog kun behov for en bæresele lige i starten, da barnet hurtigt vokser ud af den. Derfor kan du med fordel købe en bæresele i Kirppu, da de ikke kan nå at blive slidte, da behovet er kortvarigt. De fleste der har børn, ved hvor dejligt det er når man kan lægge sin baby fra sig i kort tid. Derfor er en kravlegård eller en tremmeseng en god ide at købe brugt i starten. En anden vigtig ting du vil få brug for, er en autostol. Autostole er robuste og kan holde længe, derfor giver det god mening at købe en autostol brugt. Da babyer hurtigt vokser ud af autostolen, som de oftest kun kan være i op til 8 måneder, vil du kunne finde gode brugte autostole i Kirppu til en brøkdel af prisen. Vugger og klapvogne er også noget som du vil kunne finde i Kirppu.

Sælg dine brugte babyting

Da din baby hurtigt vokser ud af de ting som du har købt i starten, vil det være en god ide at leje en stand i Kirppu og få solgt ud af de brugte babyting, som din baby ikke længere kan passe. Ved at leje en stand i Kirppu, hjælper du også med at mindske køb og smid væk-kulturen, som der er stor fokus på lige nu. En anden god ting er, at andre nybagte forældre vil kunne få glæde af dine brugte ting og sager.
Så det eneste du skal gøre er:

  • Booke en stand i Kirppu
  • Sætte prismærker på dine brugte varer
  • Sætte dine brugte varer op på din stand eller du kan leje en gulvplads til de store møbler, som er for store
    til standen.
‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar