Månedens kreative genbrugsidé
Cool kuffertbord

Midt i den glade ferietid, har mange af os travlt med at pakke ned i kufferter til den kommende rejse. Forventningerne er store, og derfor pakker vi alt det vigtigste ned, så vores ferie kan blive den allerbedste. Når vi kommer hjem, står kufferten tom tilbage, og vi skal igen på arbejde eller i skole. […]

Midt i den glade ferietid, har mange af os travlt med at pakke ned i kufferter til den kommende rejse. Forventningerne er store, og derfor pakker vi alt det vigtigste ned, så vores ferie kan blive den allerbedste. Når vi kommer hjem, står kufferten tom tilbage, og vi skal igen på arbejde eller i skole. Men kufferten står også som et minde om alle de gode oplevelser, vi har haft på vores ferie. Og faktisk kan du med lidt kreative fingre få dine ferieminder til at vare endnu længere – du kan nemlig lave din yndlingskuffert om til et helt unikt og cool kuffertbord!

Vi har lavet en lille DIY til dig:
(Obs! Hvis du ønsker at bruge kufferten på ferie igen næste år, er det nok bedre, at du fx køber en brugt kuffert til dette projekt 😃)

Brug en gammel kuffert med hård skal til at lave et genialt bord med indbygget opbevaringsplads.
Gå på jagt efter et par gamle stole eller et lille bord med ben i træ, gerne med udskæringer.

Indret med genbrug DU SKAL BRUGE

• Kuffert med hård skal
• Ben, f.eks. gamle stoleben
• Skruer og skruemaskine

SÅDAN GØR DU

Sav benene af, så de alle fire har samme højde. Slib evt. enderne let med sandpapir. Placér de fire ben på undersiden af kufferten, og marker med en pen. Skru en skrue i, hvor hvert ben skal placeres, for at lave hul i kufferten. Placer benene på undersiden af kufferten, og skru dem fast fra indersiden med skruer og skruemaskine.

DEN SIDSTE DETALJE

Når kuffertbordet er samlet, har du et lille bord, som oven i købet også har lidt opbevaringsplads. Når du har fyldt den op med ferieminder, magasiner, strandtøj eller hvad du synes, kan du pynte bordet med en plante eller retro keramik fundet Kirppu.

Nu mangler du bare at finde stedet i dit hjem, hvor du synes, dit nye møbel tager sig allerbedst ud. Måske er det i entréen, så du ser det, når du kommer hjem – eller hvad med at bruge det som natbord, så det vækker gode minder, lige inden du falder i søvn? Mulighederne er mange, og vi ønsker dig god fornøjelse med dit cool kuffertbord!

FIND INSPIRATION I KIRPPU

Hvis du ikke har en kuffert liggende og i det hele taget mangler noget inspiration til at fuldende bordet, så kan vi kun sige: Kom ned i Kirppu! Vi har tit gamle kufferter, små borde og ikke mindst planter, vaser, lysestager til at pynte bordet med. TIP: Kan du ikke finde en kuffert, som har den farve, du ønsker dig, så kan du også vælge at male den.

VIDSTE DU…

… at du kan følge hver enkelt Kirppu-butik på Facebook og se et lækkert udvalg af deres ting og sager, som er i butikken lige nu? Find butikkens side på facebook.dk/kirppudinbutik

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar