Månedens kreative genbrugsidé
Juledekoration

Om ganske få dage er det 1. december – og hvor har vi glædet os til at kunne fejre den hyggelige juletid med lys, pynt, lækkerier og hvad der ellers må høre til. Har du også glædet dig? I Kirppu elsker vi DIY’s, og vi vil gerne dele denne søde idé, hvor du kan lave […]

Om ganske få dage er det 1. december – og hvor har vi glædet os til at kunne fejre den hyggelige juletid med lys, pynt, lækkerier og hvad der ellers må høre til. Har du også glædet dig? I Kirppu elsker vi DIY’s, og vi vil gerne dele denne søde idé, hvor du kan lave din helt egen, unikke juledekoration ved at bruge en gammel kagedåse og bruge som krukke.

Vores lille DIY til dig:

Gå i din lokale Kirppu og find en gammel kagedåse, som du kan lave til årets fineste juledekoration.

Juledekoration

DU SKAL BRUGE

• En gammel kagedåse
• Bagepapir eller plastik til af fore dåsen
• Jord
• Kogler
• Mos
• En lille stuegran eller et selvsået vildskud fra et lignende træ
• En støttepind

SÅDAN GØR DU

Fór dåsen med et stykke plastik eller bagepapir, så vandet ikke løber ud, når træet skal vandes. Sæt en lille stuegran eller en anden julet plante i midten og fyld op omkring roden med fugtig jord, så træet står fast. Stik en støttepind i jorden og bind træet til den med et lille stykke snor, så det ikke vælter. Læg mos over jorden og pynt med et par kogler.

TIP!

Find en lille lyskæde at sætte på træets grene, så der er lys i dekorationen.
Det lille træ er i øvrigt oplagt at give som værtindegave i december måned.

DEN SIDSTE DETALJE

Når træet står fast og pynten er samlet omkring det, skal du finde ud af, hvor din nye dekoration skal stå. Vil du bruge dekorationen som værtindegave, kan du sætte træet i en kurv med flad bund og pynte med silkepapir og grankogler rundt om.

FIND INSPIRATION I KIRPPU

Vi tør næsten godt lægge hovedet på blokken og sige, at der altid er dåser at finde i vores Kirppu-butikker – om de er nye, antikke, store, små, runde eller firkantede. Held og lykke med dåse-jagten!

VIDSTE DU…

… at du kan følge hver enkelt Kirppu-butik på Facebook og se et lækkert udvalg af deres ting og sager, som er i butikken lige nu? Find butikkens side på facebook.dk/kirppudinbutik

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar