En grønnere Kirppu jul – pynt og dæk op til jul

Kender du følelsen af varme i kroppen, når du ser julepynten i dit hjem, der er nøje udvalgt dig? Eller følelsen af at det hele går op i en højere enhed, når familien endelig samles omkring et flot dækket julebord? I Kirppu kender vi til begge følelser og hos os kan du finde masser af […]

Kender du følelsen af varme i kroppen, når du ser julepynten i dit hjem, der er nøje udvalgt dig? Eller følelsen af at det hele går op i en højere enhed, når familien endelig samles omkring et flot dækket julebord?

I Kirppu kender vi til begge følelser og hos os kan du finde masser af julepynt i hele december. Julepynt, der bare venter på at finde en ny ejermand, og som kan være med til at præge din personlige stil i dit hjem. Uanset om det er nisser, julemænd, mus, ophæng til julekalendere, julekugler  og lyskæder – vi har det hele.

Kirppu er det ideelle sted for inspiration og materialer til dine juleprojekter. Til julebordet kan du finde tallerkener, kopper, glas, bestik, skåle, duge, karafler, lysestager og meget mere, i alle tænkelige farver, former og størrelser

Lad Kirppu være din partner i år, når du ønsker julen mere unik og grøn. Det er oplagt at have en liste over ting med hjemmefra, men stol også på dine egne sanser, smag og intuition. Skab din egen julestilstil ved at opdage og genbruge skønne ting fra vores store loppeunivers fordelt på 25 butikker landet over. Der er helt sikkert noget for enhver smag.

 

De tre grønne bud

Vi elsker genbrug og arbejder for en grønnere fremtid og vil så gerne have dig med på rejsen – derfor har vi nogle bud på, hvordan din jul kan blive endnu mere grøn:

Budgetvenligt: Genbrugsfund fra Kirppu koster en brøkdel af prisen sammenlignet  med nye ting. Forkæl din nærmeste og skån samtidig pengepungen.

Miljøbevidsthed: Ved at købe brugt mindskes behovet for nyproduktion. Genanvendelse af ressourcer og reduktion af affald er et positivt budskab om mere bæredygtighed og opfordrer andre til at genoverveje deres gavevalg og forbrugsvaner.

Personligt & unikt: I Kirppu findes du ofte ting der er unikke og har deres helt egen historie. Gaver givet med et personligt touch, viser at du har tænkt ekstra meget over hvad du vil give modtageren.

 

Gør dit hjem personligt

Som vi tidligere i dette indlæg har givet udtryk for, så foreslår vi at du skal tage styringen over din julepyntning og bordopdækning. Det er nemlig både billigt og kan gøres super pænt.

Udpluk af julepynt fra flere af vores butikker

Udpluk af julepynt fra flere af vores Kirppu-butikker

Julepynt:

Kirppu er det perfekte sted at starte, hvis du vil kigge efter både materialer til at lave dit eget julepynt eller for at finde den flotte pynt, hvad end det er Klarborg nisser eller Georg Jensen dekorationer.

Find al mellem flotte glasflasker til snaps, Georg Jensen dekorationer, sjove finurlige julekugler, adventskrans, blomsterdekoration og nisser i alle afskygninger, julemænd og julemus. Det gælder også guirlander, lyskæder og julesokker – vi har alt.

 

Lav selv:

Lad kreativiteten blomstre og giv julepynten et personligt præg. Det behøver ikke være kompliceret – tværtimod.

Udforsk et hav af muligheder og bestem selv, hvordan det skal se ud. Leg med farver materialer og designs.

Find flot papir, karton og lignende til at lave guirlander, flettede hjerter eller julestjerner.

Hækl dine egne julekugler ud af garn eller upcycle gamle julekugler ved at tilføje et strejf af maling eller glitter. Det kan også være glaskugler, stofrester eller aflagt juletøj, ja selv et Kirppu-net som vist kan der laves noget ud af. Kombiner og skab noget unikt, som måske endda kan bruges som borddekoration, der vil imponere dine gæster.

Bordopdækningsinspiration

Inspiration til bordopdækning – 📷: Kirppu Aalborg

Bordopdækning:

I vores tidligere indlæg, Kirppu guider: Julebordopdækning i skandinavisk stil, har vi delt tips til at skabe et flot, enkelt og hyggeligt julebord. Men hvorfor ikke tilføje et personligt twist?

Det enkle og moderne eller måske det mere traditionelle. Med et besøg i Kirppu er der rig mulighed for at gøre dit julebord helt unikt, så det passer til dit hjem. Dæk fx op med sølvbestik, krystalglas, fint porcelæn, kandelaber og lysestager i forskellige højder. Kombinationen af krystal skåle og forskellige typer porcelæn skaber kontraster og giver et moderne touch til det fornemme udtryk. Mange glas giver mulighed for mange drikkevarer – og intet siger overdådighed, som et bredt udvalg af drikkevarer.

Mange stilarter venter på at blive opdaget. Tag dig tid til at udforske og vælge og lad dig overraske over, hvad du kan finde. Måske støder du på et sæt vintage bestik eller nogle stilfulde lysestager, der vil tilføre ekstra charme til dit julebord.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar