Køb og salg af brugte møbler

Der er mange fordele ved brugte møbler, som du ikke finder hos møbler fra kædebutikker. Når du køber genbrugsmøbler, giver det dig mulighed for at sætte dit eget præg på dit hjem, så det bliver unikt og helt dit eget. Brugte møbler indeholder også masser af kvalitet og historie, som du kan tage med dig […]

Der er mange fordele ved brugte møbler, som du ikke finder hos møbler fra kædebutikker. Når du køber genbrugsmøbler, giver det dig mulighed for at sætte dit eget præg på dit hjem, så det bliver unikt og helt dit eget. Brugte møbler indeholder også masser af kvalitet og historie, som du kan tage med dig og skabe et personligt hjem. I Kirppu har du mulighed for at finde det der giver boligindretningen det ekstra touch. I alle vores butikker finder du et stort udvalg af alle former for møbler, som kan være alt fra spiseborde, stole, lænestole, borde, lamper og sofaer. I vores 11 butikker er der stor mulighed for at du kan udfolde din kreativitet og mikse det gamle med det nye og moderne. Du kan både finde møbler til den studerende, det nye hus eller indretningen af den nye spisestue.

Hvordan sælger du dine brugte møbler?

I Kirppu kan du kan leje en plads på vores gulvområde til varer der er for store til at være på standen og til billeder/spejle/malerier mm. kan der lejes en plads i vores galleri. Når du lejer en plads på gulvområdet, får du 1 kvm til at fylde med de møbler du gerne vil sælge. Herefter skal du blot sætte priser på dine møbler og vente på at dine møbler bliver solgt. Når du har stand i Kirppu, har du også mulighed for at følge med i dine salg på mit Kirppu.

  1. Book en stand og en gulvplads
  2. Sæt priser på dine varer
  3. Sæt dine varer op på din stand og på din gulvplads
  4. Få udbetalt de penge du har tjent

En god handel uden miljøbekymring

Lige nu finder forbrugerne luksus i det autentiske, det som har en historie og samtidig også det som er bedst for miljøet. Ikke at købe noget nyt, er den bedste måde at beskytte miljøet på. Det kan være alt fra kontorstole, sofaer, borde, stole og reoler. Ting som man blandt andet kan være sikker på at finde hos en af vores Kirppu forretninger. Som køber er der altså gode muligheder for at give noget tilbage til miljøet, ved at anvende brugte møbler, når det nye værelse eller kontor skal have en opfriskning.
I Kirppu kan du være helt sikker på altid at få en god handel med de ting du køber, samtidig med at du skåner miljøet og får et unikt og personligt hjem.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

1 kommentar

  • Roskilde Sejlklub sælger sit gamle møblement. 102 stole og 30 borde. I fin stand. Er det noget, som I er interesserede i at købe?

Skriv en kommentar