Køb og salg af brugte LP’er

Salget af pladespillere er steget kraftigt i Danmark de sidste par år, hvilket også kan mærkes på efterspørgslen på vinyl. Et hvert loppemarked med respekt for sig selv har nu større samlinger af LPér og dt har vi også hos Kirppu. Vi ser på mange af vores stande at der sat hele pladesamlinger til salg […]

Salget af pladespillere er steget kraftigt i Danmark de sidste par år, hvilket også kan mærkes på efterspørgslen på vinyl. Et hvert loppemarked med respekt for sig selv har nu større samlinger af LPér og dt har vi også hos Kirppu. Vi ser på mange af vores stande at der sat hele pladesamlinger til salg og ofte bliver de solgt hurtigt. Køb og salg af brugte plader er IGEN blevet meget populært og det kan ses i vores 10 landsdækkende butikker.

Hvilke brugte plader har Kirppu?

Det korte svar: Alle

Da det er folks private pladesamlinger der sættes til salg, er det derfor alle slags musik der sælges. Men der klassikere som der sælges mere af end andet. Vi ser at kunstnere som Gasolin, Pink Floyd, Simon & Garfunkel, Bruce Springsteen og Rolling Stones går som varmt brød. Men der er også godt salg i eksempelvis John Mogensen, Shu Bi Dua og andre danske kunstnere. Udvalget svinger fra butik til butik, så gør dig selv en tjeneste og kig ind og se hvad vi har på standende.

Brugte plader i god stand

Vi ser mange pladser sat til salg, som er i overraskende god stand.Dette skyldes nok at de kommer fra folks private samlinger, så pladerne har ikke levet et omtumlet live i kasser rundt omkring på loppemarkeder. Derfor kan du ofte gøre en god handel og få et kvalitetsprodukt med hjem. Det trækker også op, at covers også er i god stand og nogen gange nærmest fremstår som helt nye.

Hvordan sælger du dine brugte plader?

Du skal blot følge 3 simple trin:

  1. Book en stand
  2. Sæt prismærker på
  3. Stil op på din stand

Tag gerne en snak med det lokale Kirppu personale om hvordan du sælger til bedste pris.Nemmere bliver det ikke- så book en stand nu

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar