Køb og salg af brugt tøj

Køb og salg af brugt tøjI alle vores butikker finder du et stort udvalg af brugt tøj, så du kan gøre et rigtigt godt second hand kup over hele landet. Du kan finde hele outfits, da vores kunders stande også bugner af brugte smykker, tasker,sko og tørklæder m.m.

Det er nemt at komme i gang med køb og salg af brugt tøj hos Kirppu, hvor du enten blot skal gå rundt på vores hundredvis af stande eller skal booke en stand selv. I modsætning til Den Blå Avis behøves du  ikke at udlevere dit tlf.nr eller adresse når du vil sælge ud af garderoben, lige som at du ikke bliver udfordret på prisen af mulige købere. Der er ALTID rigtig meget brugt tøj til salg på vores mange stande,så kig endelig forbi en af vores loppemarkeder og tjek det ud.

Sælg dit brugte tøj hurtigt og til den rigtige pris.

Det er nemt at få solgt dit brugte tøj, for alt hvad du skal gøre at booke en stand. Den fylder du så op med de skjorter, bukser, bluser, kjoler m.m. som du gerne vil have solgt. Du putter et af vores udleverede prismærker på og sætter din salgspris. Så hænger du dit tøj op på standen og så klarer Kirppu resten for dig. For vi har med vores gode navn og markedsføring sørget for, at der er hundredvis af kunder der ser din stand, hvilket som regel fører til at du får solgt dit brugte tøj hurtigt og til en god pris. Vores dygtige butiks personale står altid klar til at vejlede dig, til hvordan du laver en god stand og til hvordan du sætter prisen på dit brugte tøj.

Hvilket tøj har Kirppu ofte til salg?

Det korte svar er: ALT. Fordi det er private som rydder op i tøjskabene og laver en stand, vil du kunne finde tøj i alle genre og stilarter, samt noget for alle aldersgrupper. Det varierer naturligvis fra butik til butik, men du kan næsten altid finde disse ting i vores butikker:

  • Brugt babytøj fra 0-6 måneder
  • Brugt drengetøj fra 1-14 år
  • Brugt pigetøj fra 1-14 år
  • Brugte kjoler fra forskellige brands
  • Brugt dametøj så som bluser, skjorter, trøjer, nederdele og bukser
  • Brugt herretøj som bukser, trøjer, T-shirts, skjorter og enkelte jakkesæt

Kig ind i en af vores butikker og find dit næste outfit til en fornuftig pris, så vil du OGSÅ opdage hvor nemt der er med køb og salg af brugt tøj hos Kirppu.

 

Copyright © 2021 Kirppu. Alle rettigheder forbeholdes.

Få en adgangskode / har du glemt din adgangskode?