Køb og salg af brugt tøj

I alle vores butikker finder du et stort udvalg af brugt tøj, så du kan gøre et rigtigt godt second hand kup over hele landet. Du kan finde hele outfits, da vores kunders stande også bugner af brugte smykker, tasker,sko og tørklæder m.m. Det er nemt at komme i gang med køb og salg af […]

I alle vores butikker finder du et stort udvalg af brugt tøj, så du kan gøre et rigtigt godt second hand kup over hele landet. Du kan finde hele outfits, da vores kunders stande også bugner af brugte smykker, tasker,sko og tørklæder m.m.

Det er nemt at komme i gang med køb og salg af brugt tøj hos Kirppu, hvor du enten blot skal gå rundt på vores hundredvis af stande eller skal booke en stand selv. I modsætning til Den Blå Avis behøves du  ikke at udlevere dit tlf.nr eller adresse når du vil sælge ud af garderoben, lige som at du ikke bliver udfordret på prisen af mulige købere. Der er ALTID rigtig meget brugt tøj til salg på vores mange stande,så kig endelig forbi en af vores loppemarkeder og tjek det ud.

Sælg dit brugte tøj hurtigt og til den rigtige pris.

Det er nemt at få solgt dit brugte tøj, for alt hvad du skal gøre at booke en stand. Den fylder du så op med de skjorter, bukser, bluser, kjoler m.m. som du gerne vil have solgt. Du putter et af vores udleverede prismærker på og sætter din salgspris. Så hænger du dit tøj op på standen og så klarer Kirppu resten for dig. For vi har med vores gode navn og markedsføring sørget for, at der er hundredvis af kunder der ser din stand, hvilket som regel fører til at du får solgt dit brugte tøj hurtigt og til en god pris. Vores dygtige butiks personale står altid klar til at vejlede dig, til hvordan du laver en god stand og til hvordan du sætter prisen på dit brugte tøj.

Hvilket tøj har Kirppu ofte til salg?

Det korte svar er: ALT. Fordi det er private som rydder op i tøjskabene og laver en stand, vil du kunne finde tøj i alle genre og stilarter, samt noget for alle aldersgrupper. Det varierer naturligvis fra butik til butik, men du kan næsten altid finde disse ting i vores butikker:

 • Brugt babytøj fra 0-6 måneder
 • Brugt drengetøj fra 1-14 år
 • Brugt pigetøj fra 1-14 år
 • Brugte kjoler fra forskellige brands
 • Brugt dametøj så som bluser, skjorter, trøjer, nederdele og bukser
 • Brugt herretøj som bukser, trøjer, T-shirts, skjorter og enkelte jakkesæt

Kig ind i en af vores butikker og find dit næste outfit til en fornuftig pris, så vil du OGSÅ opdage hvor nemt der er med køb og salg af brugt tøj hos Kirppu.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

10 kommentarer

 • flemming petersen:

  hvad er prisen for en stand, hvordan undgår man at ting bliver stjålet?

  • Nellie:

   Hej Flemming,
   Tak for din kommentar! Prisen for en stand variere en lille smule afhængigt af, hvilken butik du ønsker at have stand i ☺️ Du kan læse mere om vores priser på denne side: http://www.kirppu.dk/priser
   Vi gør alt hvad vi kan for at sikre ting ikke bliver stjålet. Det vil bl.a. sige, vi uddanner personalet i at spotte butikstyve, har kameraovervågning i butikker, har butiksdetektiver og tilbyder man kan få 1-2 ting i glasmontre pr. stand, skulle man have lyst til det. Derudover melder vi al tyveri til politiet og tilbyder standlejere, man kan tilkøbe alarmer. Vi har tre forskellige typer, og de koster allesammen det symbolske beløb af 1 krone.

   Jeg håber, det besvarede dine spørgsmål.

   De bedste loppehilsener,
   Nellie,
   Kirppu

   2 år siden
 • Annette krøll:

  Hej jeg har lige bookes en stand i Glostrup men ku ikke vælge plads . Jeg har et stort ønske om at få en plads op af en væg som jeg plejer . Meget gerne en endeplads venligst
  Annette krøll

  • Nellie:

   Hej Annette,

   Du må meget gerne sende en mail til glostrup@kirppu.dk

   Dbh,
   Nellie,
   Kirppu

   1 år siden
 • Jeanne Wredstrøm:

  Skal man skrive alle 50 prismærker inden man sætter standen op, eller kan man vente med at udfylde de sidste ? Hej fra Jeanne

  • Nellie:

   Hej Jeanne,
   Du kan sagtens vente med at udfylde de sidste af dine prismærker 🙂
   Mvh,
   Nellie,
   Kirppu

   1 år siden
 • Christina:

  Er bøjler til tøj, noget man selv medbringer?

  • Nellie:

   Hej Christina,
   Vi har tre forskellige bøjletyper (børnebøjler, almindelige og buksebøjler). De er til fri afbenyttelse 🙂
   De bedste hilsener,
   Nellie,
   Kirppu

   1 år siden
 • vibeke:

  hvor store er en stand i Køge? – synes ikke jeg kan finde billeder nogle steder – vil nok primært sælge tøj

  1 måned sidenSvar på kommentar
  • Nellie:

   De består af to fleksible fag, så der er rig mulighed for at sælge tøj :-).

   1 måned siden

Skriv en kommentar