Køb og salg af brugt børnetøj

Hvorfor købe nyt børnetøj, når der findes masser af det i Kirppu? I vores butikker kan du finde børnetøj til næsten alle aldre til både piger og drenge. Da børn vokser hurtigt ud af deres tøj, kan flere familier lige så godt få glæde af det. Når man køber brugt børnetøj, kan man gøre det […]

Hvorfor købe nyt børnetøj, når der findes masser af det i Kirppu? I vores butikker kan du finde børnetøj til næsten alle aldre til både piger og drenge.
Da børn vokser hurtigt ud af deres tøj, kan flere familier lige så godt få glæde af det. Når man køber brugt børnetøj, kan man gøre det med god samvittighed, og det gælder også, når man sælger sit brugte tøj igen. I Kirppu bestemmer du selv prisen på dine varer og det eneste du skal gøre, er at prismærke dit børnetøj, sætte det op på standen og vente på at det bliver købt, som du kan følge med i via Mit Kirppu. I Kirppu slipper du nemlig for at stå selv og sælge dine ting, det har vi vores dygtige personale til at sørge for. Det bliver ikke nemmere end at benytte Kirppu.

Det får du ud af at købe brugt børnetøj:

1. Spar penge
Den største grund til at købe brugt børnetøj er den økonomiske fordel. Når man er en børnefamilie, får pengene hurtigt ben at gå på. Ved at købe genbrugstøj kan børnefamilier spare en hel del. I Kirppu får du brugt børnetøj til en god pris og tit er tøjet så godt som nyt.

2. Skån miljøet
Når nyt tøj skal produceres, belaster det miljøet en hel del. Den belastning kan vi spare miljøet for ved at købe brugt tøj. En anden måde vi belaster miljøet på, er når vi også smider tøj ud. Her belaster vi også miljøet ved forbrændingen af tøjet og samtidig smider vi de materialer og ressourcer ud, som blev brugt til at lave tøjet.

3. Kvalitet du ellers ikke havde råd til
Er du glad for mærkevarer og god kvalitet, er der mange penge at spare i Kirppu. Når du vælger at købe brugt børnetøj, har du flere penge mellem hænderne og kan derfor gå ud og købe brugt mærkevaretøj som man måske ikke ellers ville have haft råd til. Du kan være heldig at finde mærker som Molo, Småfolk og Hummel i Kirppu til billigere penge.
Da børn vokser hurtigt ud af deres tøj og ofte kun kan passe det i få måneder, slider de nærmest ikke på tøjet og der er derfor rigtig meget børnetøj til salg i Kirppu.

4. En sjov hobby
Det kan tage lidt længere tid at finde brugt børnetøj end at købe nyt. Men det kan faktisk være rigtig sjovt at lede efter brugt børnetøj. I Kirppu kan du nemlig hurtigt få brugt et par timer på at kigge på alle vores spændende stande. Du kan også nyde en gratis kop kaffe eller te i vores lounge-område, hvis du har brug for en pause efter at have kigget på det store udvalg af genbrugsguld vi har i Kirppu.

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar