Køb og salg af brugte ure

Har du brug for et nyt brugt armbåndsur kan du sagtens gå på jagt i Kirppu. Her har vi ofte ure til salg, store som små. Vi har tit mange forskellige mærker til salg, børneure, dyre og billige og til både ham og hende. Et ur til herre er både en maskulin og praktisk måde, […]

Har du brug for et nyt brugt armbåndsur kan du sagtens gå på jagt i Kirppu. Her har vi ofte ure til salg, store som små. Vi har tit mange forskellige mærker til salg, børneure, dyre og billige og til både ham og hende. Et ur til herre er både en maskulin og praktisk måde, at sætte lidt personlighed til sit outfit. Et ur vil derfor være en god gave at give til både sin partner, far eller farfar. Er du typen som er glad for at dyrke sport, så er det måske et sporty løbeur du er ude efter. Det kan du også være heldig at finde i en af vores mange Kirppu butikker.

Skal du sælge ure?

Ønsker du at sælge ud af dine gamle ure kan du gøre det så nemt som bare at booke en stand hos Kirppu. Du vælger selv hvor mange uger du vil have standen i, herefter er det bare at sætte priser på dine varer, vi anbefaler dog at du sætter alarmer på, hvis du har nogle mere værdifulde genstande, som du kan leje hos os. Når dette er gjort, er det bare at sætte dine brugte varer op på din stand.

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar