Køb og salg af brugte spil

Inden for de seneste par år har brætspil fået et stort comeback, det er mere populært end nogensinde før. Vi syntes det er blevet sjovt at samles om noget om aftenen eller i weekenden. Brætspil kan meget mere end vi går og tror. Det er ikke kun legetøj for børn. Det, at brættet er fysisk, […]

Inden for de seneste par år har brætspil fået et stort comeback, det er mere populært end nogensinde før. Vi syntes det er blevet sjovt at samles om noget om aftenen eller i weekenden. Brætspil kan meget mere end vi går og tror. Det er ikke kun legetøj for børn. Det, at brættet er fysisk, gør os også mere bevidste om, at vi er sammen om noget, at vi leger. Netop det at lege, er også blevet mere acceptabelt, selvom man er voksen. Netop det personlige, det menneskelige, bliver dyrket, når der spilles brætspil. Noget man kan samles om socialt. Man skulle tro at brætspil ville være ude, nu hvor folk har adgang til computer, Playstation og nettet. Men brætspil bliver produceret som aldrig før. Mange er stadig meget glade for det traditionelle spil, da det er noget du ikke kan på samme måde på en computer, da det giver en anden form for nærvær. Mange syntes det er sjovere at sidde foran sin modstander og kunne se personen i øjnene og prøve at aflure det næste træk. Det er blevet populært blandt mange at tage brætspil frem når man er sammen med vennerne, så hvorfor ikke købe en masse forskellige i Kirppu til næsten ingen penge.

Gå på jagt i Kirppu

I Kirppu kan du være heldig at du lige støder på næste brætspil i skal spille i weekenden, når vennerne kommer på besøg. Du vil måske kunne finde brætspil som: matador, Trivial Pursuit, Bezzerwizzer, Backgammon, Stratego, Afrikas stjerne og Ludo. Da der hele tiden bliver skiftet ud på standene i Kirppu, kan du næsten hver dag finde nye og spændende ting, som du ikke så dagen før. Så finder du ikke lige det spil du er ude efter den første dag, kan du komme tilbage dagen efter og måske være heldig at der er nogen der sælger det denne dag. Mange af standenes ejere skifter også deres indhold på standene ud ofte, så også her kan du tit finde nye varer. Det er aldrig kedeligt at gå på jagt i Kirppu og det er værd at holde øje, for pludselig dukker det op, det som du netop leder efter på en af vores hundredevis af stande.

Sælg dine brætspil

Vil du sælge dine gamle brætspil i stedet, kan du nemt gøre det hos Kirppu i en af vores landsdækkende butikker. Du skal blot booke en stand hos os og herefter skal du prismærke dine varer. Du bestemmer helt selv hvad dine varer skal koste, men du er altid velkommen til at spørge til råds hos vores personale, hvis du er i tvivl. Til sidst skal du blot sætte dine varer op på standen. Nemmere bliver det ikke.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar