Månedens kreative genbrugsidé
Gamle malerier får nyt liv

Kender du det, at du ønsker dig noget ny kunst på væggene, men simpelthen mangler den gode idé? Eller måske kan du bare ikke rigtig beslutte dig for, hvilken idé, der er bedst. Vi har fået en idé, som vi rigtig gerne vil dele, fordi vi simpelthen synes, den er så sød: Du kan give […]

Kender du det, at du ønsker dig noget ny kunst på væggene, men simpelthen mangler den gode idé? Eller måske kan du bare ikke rigtig beslutte dig for, hvilken idé, der er bedst. Vi har fået en idé, som vi rigtig gerne vil dele, fordi vi simpelthen synes, den er så sød: Du kan give nyt liv til gamle malerier ved at give dem et moderne touch. Det er super nemt og kræver ikke ret mange ting for at komme hurtigt i gang – og så er resultatet jo bare så fint, hvis du spørger os.

Vi har lavet en lille DIY til dig:

Frisk gamle vintagemalerier op med malede felter, og giv dem et mere moderne udtryk, så de blender perfekt ind på gallerivæggen.

genbrug maleri

DU SKAL BRUGE

• Gamle malerier på lærred
• Malingrester
• Pensel
• Malertape

SÅDAN GØR DU

Sæt malertape på billede og ramme enten på langs eller tværs. Mal den ene side af maleriet over med en rest ensfarvet maling, gerne en farve der passer til maleriet. Mal evt. et par gange, så du er sikker på, at farven dækker. Lad malingen tørre og tag malertapen af. Voila!

TIP!

Du kan sagtens hænge nogle stykker sammen på billedvæggen og mixe dem med med nye print i rammer, det giver en spændende kontrast af nyt og gammelt.

FIND INSPIRATION I KIRPPU

Kirppu er et oplagt sted at starte, hvis du mangler nogle gamle malerier til dit projekt. I Kirppu kan du finde malerier ude på standene, men du kan også tage et kig på vores gallerihylder, hvor der er et stort udvalg af kunst i alle genrer.

VIDSTE DU…

… at du kan følge hver enkelt Kirppu-butik på Facebook og se et lækkert udvalg af deres ting og sager, som er i butikken lige nu? Find butikkens side på facebook.dk/kirppudinbutik

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar