Genbrugsgaver til hende: Din ultimative guide til en grøn jul

Julen nærmer sig, og som altid er jagten på den perfekte gave en spændende udfordring. I år foreslår vi, at du tænker bæredygtigt og overvejer genbrugsgaver til hende. Hos Kirppu Loppesupermarked er vi dedikerede til at hjælpe dig med at finde de mest unikke og personlige gaver. Her følger vores guide til at købe bæredygtige […]

Julen nærmer sig, og som altid er jagten på den perfekte gave en spændende udfordring. I år foreslår vi, at du tænker bæredygtigt og overvejer genbrugsgaver til hende. Hos Kirppu Loppesupermarked er vi dedikerede til at hjælpe dig med at finde de mest unikke og personlige gaver. Her følger vores guide til at købe bæredygtige julegaver samt 6 fantastiske gaveidéer til hende, du (næsten) altid kan finde i en Kirppu nær dig (find din lokale butik via linket her).

Guide til genbrugsjulegaver:

Identificer hendes interesser: Før du begiver dig ud på jagt, så gør dig klart, hvad hun kunne være interesseret i. Måske hun har lavet en ønskeliste, men hvis ikke, så overvej hendes hobbyer og interesser. Er hun en bogorm, en hobby-indretningsarkitekt eller måske en vintagemodeentusiast? At kende hendes præferencer vil hjælpe dig med at vælge den perfekte gave.

Udforsk genbrugsbutikker: Start med at besøge genbrugsbutikker som Kirppu. Her er et bredt udvalg af genstande, fra tøj og accessories til musik og boliginteriør. Du vil blive overrasket over hvor meget genbrugsguld, du kan finde. Bare du tager dig tid til det, og forholder dig åbent til, hvad gaven skal være.

Kvalitet og tilstand: Når du finder genbrugsgaven, skal du sørge for, at den er i god stand. Selvom varen er brugt, kan den sagtens fremstå hundrede procent som ny. Det giver en lækkerhedsfølelse, når der er tale om gaver. I Kirppu kan du både mærke og tjekke varen godt efter. Er der tale om elektronik, så brug testbordet til at teste, om alting virker, som det skal.

Giv gaven et personligt præg: Gør gaven mere personlig ved at tilføje en håndskrevet note eller ved at vælge noget, der har en særlig betydning for jer begge. Du kan også skifte det traditionelle kort ud med en bog i stedet.

Vær opmærksom på bæredygtighed: Genbrugsgaver er allerede mere miljøvenlige end nyproducerede varer, men overvej hvordan du pakker gaven ind med fokus på miljøet. Vi har samlet nogle bud her.

6 fantastiske genbrugsgaveideer til kvinder:

Nu hvor du er godt rustet til at begynde din søgen, så lad os se på 6 fantastiske gaveidéer til hende:

 1. Smykker: tidløs elegance

  Et smukt vintage-smykke er en tidløs gave, der udstråler elegance og personlighed. Vælg mellem smukke halskæder, øreringe eller armbånd. Uanset om hun er til veletablerede smykkemærker som Georg Jensen, Carré, Pandora m.fl. eller nyere, hippe smykkefirmaer som Maria Black, Enamel Copenhagen, Anni Lu m.fl. – tjah, eller helt unikke smykker fra andre kroge af verden, så kan du helt sikkert finde det i Kirppu.

 2. Designer tasker: luksus uden premium-prisen

  Forkæl hende med en designer taske uden det høje prismærke. I Kirppu’s glasmontre kan du en gang imellem finde skjulte skatte inden for tasker og tilbehør fra mærker som Gucci, Chanel, Marc Jacobs o.lign. Overrask hende med en stilfuld taske i en kvalitet, der holder resten af livet.

 3. Boligindretning: unik, lækker interiør til en brøkdel af prisen

  Er hun vild med boligindretning, kan du helt sikkert finde noget skævt, skørt eller unikt der passer lige ind i hendes hjem. Fra mærker som Royal Copenhagen, Kay Bojesen og andre designklassikere til mere unikke fund, kan du finde det hele i Kirppus butikker – og oftest til en brøkdel af prisen.

 4. Skønhedsprodukter: parfumer, cremer mm. 

  Overrask hende med luksuriøse skønhedsprodukter fra kendte mærker. Mange gange kan du finde uåbnede produkter til en brøkdel af prisen. Ved at købe parfume, cremer mm. i uåbnede æsker fra genbrug, er du med til at mindske spildet fra en industri, der kan være ret hård for miljøet.

 5. Vintage tøj og tilbehør: stil med historie

  Giv hende mulighed for at udtrykke sin egen stil med unikt vintage tøj og tilbehør. Fra retro kjoler til klassiske frakker og moderne mærker. Kirppus udvalg af kvalitets tøj, der er pre-loved, giver alle en chance for at skille sig ud med stil og personlighed.

 6. Bøger og kunst: kulturelle skatte

  Hvis hun elsker at læse eller er kunstinteresseret, så kan du finde skatte i vores butikker. Overrask hende med en kunstbog eller et maleri, der kan inspirere og berige hendes liv.

Gavekort til Kirppu: den perfekte genbrugsgave

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad hun vil sætte mest pris på, så overvej at give hende et gavekort til Kirppu Loppesupermarked. Det giver hende frihed til selv at vælge den gave, der passer bedst til hendes smag, og udforske vores spændende sortiment på egen hånd. Lad hende udforske vores butik og finde de skatte, der vil glæde hende og skåne miljøet ved at mindske nyproduktionen. Vil du gøre gaven mere personlig, kan du tilbyde hende, at I sammen tager på jagt efter genbrugsskatte i en af Kirppu’s 25 butikker. Du kan købe gavekort til Kirppu her.

I år kan du gøre julen ekstra speciel ved at vælge unikke genbrugsgaver. Besøg Kirppu Loppesupermarked og lad os sammen skabe en grøn og mindeværdig jul!

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar