Kalendergaver fra Kirppu: billigt og bedre for miljøet

Er du også træt af at bruge en mindre formue på kalendergaver hvert år? Eller af at overophede kreditkortet, når december ruller ind? Lad os introducere dig til en fantastisk idé: kalendergaver fra genbrug! Ja, du læste rigtigt – det er ikke kun miljøvenligt, det er også vanvittigt billigt. Og hvorfor betale en formue for […]

Er du også træt af at bruge en mindre formue på kalendergaver hvert år? Eller af at overophede kreditkortet, når december ruller ind? Lad os introducere dig til en fantastisk idé: kalendergaver fra genbrug! Ja, du læste rigtigt – det er ikke kun miljøvenligt, det er også vanvittigt billigt. Og hvorfor betale en formue for noget, der alligevel måske nok ender i skraldespanden, glemt i en skuffe eller ?

Hvorfor giver kalendergaver fra genbrug ekstra god mening?

  1. Budgetvenligt: At spare penge er altid fantastisk, især når det kommer til juleshopping. Genbrugsgaver koster en brøkdel af prisen på nye ting, så du kan let lave en kalender med 24 pakker uden at tømme din pung.
  2. Mere kvalitet for pengene: Når du køber dine kalendergaver fra genbrug, er prisen som sagt mindre. Det betyder også, at du ofte kan få bedre kvalitet for samme budget. Du behøver ikke, at fylde en stor del af gaverne med slik eller lignende, men kan i stedet give kvalitetslegetøj med god samvittighed.
  3. Miljøbevidst: Ved at købe brugte gaver mindsker du nyproduktion. Du genanvender ressourcer og er med til at reducere affald. Alt sammen er det bedre for miljøet end hvis du gik ud og købte 24 små pakker fra nyproduktion.
  4. Unikke Fund: Genbrugsbutikker har ofte skatte, du ikke kan finde andre steder. Du kan finde skæve og sjove gaver, der passer perfekt til modtageren og sender et signal om, hvem der har givet gaven. Med andre ord, du kan gøre kalendergaverne langt mere personlige.

Sådan får du succes med kalendergaver fra genbrug

Planlæg tidligt: Gå igang med din skattejagt tidligt. Kirppu’s 25 butikker får hver dag nyt loppeguld på hylderne, så der er altid noget nyt at opdage. Gør det til en vane lige at svinge ind forbi, når du har tid og hold øje med de gode fund løbende. Har du børnene med, kan de farvelægge en tegning i loungen, eller måske selv gå på jagt efter gaver til familien.

Hold øje med kvalitet: Tjek, at varen er i god stand. Undgå at købe noget, der ser ud som om, det har været igennem en større brydekamp med andre børn. Det er en god ide at tjekke efter om tekstil er plysset, keramik eller glas er skåret – og køber du elektronik, kan du teste det af på Kirppu’s testborde.

Tænk kreativt: Vær åben, når du leder efter gaver fra genbrug. Det nytter ikke rigtig, at handle efter en indkøbsliste, når du tager på loppejagt – for du ved aldrig, hvad der dukker op. Prøv i stedet og forhold dig åben til, hvad der kunne være en passende gave og tænk gerne kreativt. Mange genbrugsfund kan med lidt maling eller lign. blive til noget helt andet, end du i starten havde tænkt. F.eks. kan et par legetøjssoldater, en hot glue, maling og en gammel lampefod, blive den sejeste lampe til drengeværelset nogensinde.

Sæt budgettet: Det er fristende at købe alt, men sæt et fast budget for at undgå, at du får købt mere end du reelt har brug for.

Inspiration til kalendergave ideer

Nu hvor du er klar til at gå på loppejagt, har vi her samlet 5 ideer til kalendergaver du kan give til børnene. Alle er ting, du (næsten) altid kan finde i Kirppu’s butikker:

  • Lego: I Kirppu kan du både finde fulde legosæt, legomænd og helt almindelige legoklodser. Det går næsten altid lige hjem hos børnene – og med de mange forskellige muligheder, kan du sagtens lave mere end én gave legorelateret.
  • Bøger: Gamle børnebøger er guld værd! Find spændende bøger fra du var barn, og giv dine børn et indblik i din barndom.
  • Udsmykningssager: Små smykker, hatte og fine silkehalstørklæder kan tilføje et strejf af elegance til enhver udklædningskiste.
  • Spil og puslespil: Både brætspil, kortspil og puslespil er hit. I Kirppu kan du både finde nye spil, og de mere klassiske. Igen giver det god mulighed for at give din børn et indblik i din barndom – og at skabe flere minder sammen.
  • Mini kunstværker: Er dit barn helt vild med indretning af værelset? Så kig efter små malerier eller tegninger, der kan hænges op som dekorationer. Måske der kan suppleres med lidt malergrej nogle af de andre dage, så dit barn kan upcycle kunstværkerne og gøre dem personlige? Du kan se en guide til hvordan man kan gøre det her.

Så, lad os sige farvel til dyre kalendergaver og omfavne det sjove og mere miljøvenlige ved at handle gaverne i Kirppu Loppesupermarked. Du sparer penge, hjælper miljøet ved at mindske nyproduktion og gør samtidig dine børn glade. Det synes vi lyder som en vaskeægte win-win situation? Så kom afsted på jagt og lad genbrugskalendergaverne sprede glæde i December. Du finder din nærmeste Kirppu her.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar