Køb og salg af brugt legetøj

Noget af det mest populære i Kirppus butikker landet over er køb og salg af brugt legetøj. Børnene vokser hurtigt og ender ofte med meget brugt legetøj, som stadig er i god stand og som repræsenterer en høj værdi. Så uanset om du interesseret i at sælge dit brugte legetøj hurtigt til en god pris, […]

Noget af det mest populære i Kirppus butikker landet over er køb og salg af brugt legetøj. Børnene vokser hurtigt og ender ofte med meget brugt legetøj, som stadig er i god stand og som repræsenterer en høj værdi. Så uanset om du interesseret i at sælge dit brugte legetøj hurtigt til en god pris, eller om du er på jagt efter billige julegaver, så er Kirppu leveringsdygtig i legetøj til alle aldre.

Køb billigt brugt legetøj i god stand

Ofte ser vi legetøj udstillet på vores stande, som man ikke kan se er brugt. Meget af det er oven i købet i original emballagen, hvilket giver det et ekstra pift. Mange familier har fået øjnene op for vores effektive loppemarked, hvor der hele tiden kommer nye ting. Du går ikke forgæves efter brugt legetøj hos os, da der er et stort udvalg. Der er legetøj til både piger og drenge og der er noget til alle aldersgruper. Prismærkerne sidder direkte på varen og du kan derfor hurtigt danne dig et overblik over værdierne på varerne.

Sælg brugt legetøj på alle ugens dage

Når du lejer en stand i en af vores butikker, så er du garanteret at der er kunder som kigger på det hver dag. Vi tiltrækker dagligt mange besøgende fra nær og fjern, hvilket gør at dit brugte legetøj bliver solgt til de bedste priser. I vores butikker står personalet til rådighed hvis du er i tvivl om priser, for de står for salget af rigtig meget legetøj året rundt.Noget legetøj taber hurtigt værdi, mens andet legetøj er mere tidssvarende. Brugt lego bliver jævnligt solgt til rigtig gode priser, da der er stor efterspørgsel på det brugte Lego.

Lær dit barn om købmandskab når i sælger det brugte legetøj

Vi kan se at mange familier bruger en Kirppu stand til at lære købmandskab. Børnene synes det er sjovt at “lege supermarked”, da det lærer dem rigtig meget at stille legetøjet pænt op og det at prissætte det. Man skal dog vide at børnene ofte er fristet til at købe andet legetøj hos Kirppu når de først har solgt deres eget. Så istedet for at stå udenfor på et koldt børneloppemarked så give ungerne en oplevelse, som de sent vil glemme.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar