Køb og salg af brugte smykker

I Kirppu har du mulighed for at finde både gamle og hjemmelavede smykker. Skal du til en temafest, så har du mulighed for at finde smykker til netop den lejlighed i en af vores butikker. Her er smykker for en hver smag, både til mænd og kvinder. Vi har et varieret udbud lige fra perler, […]

I Kirppu har du mulighed for at finde både gamle og hjemmelavede smykker. Skal du til en temafest, så har du mulighed for at finde smykker til netop den lejlighed i en af vores butikker. Her er smykker for en hver smag, både til mænd og kvinder. Vi har et varieret udbud lige fra perler, til læder, guld og sølv. Guld og sølvsmykker vil du oftest finde i glasmontrerne. Går du og kigger på vores mange stande vil du muligvis støde på både brugte halskæder, armbånd, ringe og øreringe til en god pris.

Smykker som gaveidé

Smykker er den perfekte og mest personlige gave, du kan give til ham eller hende. Så står du og skal have købt en gave, kan du med fordel gå i Kirppu. Her vil du helt sikkert finde mange interessante ting til både ham og hende. Du kan næsten se øjnene funkle, i det smykkegaven pakkes ud. Det er uanset om det er til kvinder eller mænd. Smykkegaver er ofte tilknyttet mere værdi end så meget andet. Det er noget helt særligt i at bære et smykke fra giveren, da det giver dig gode minder. Et smykke er meget personligt og samtidig også en kærlig gestus, som får en særlig betydning for modtageren. Ved at købe et smykke i gave i Kirppu giver du ikke bare et smykke i gave, du giver også en historie som den brugte varer bærer med sig.

For at finde den perfekte gave til at imponere din kæreste, svigermor eller mor, er et armbånd en halskæde, en ring eller et par øreringe altid en god ide, som du måske vil kunne finde når du går og kigger på vores mange hundrede stande. Den gode ting ved Kirppu er, at du slet ikke behøver at prutte om prisen, da der allerede vil være prismærker på varerne og du kan være sikker på at få det smykke du finder til en god pris. Men husk at tage et kig forbi vores glasmontre, da der også kan gemme sig nogle gode loppefund.

 

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

2 kommentarer

  • Endelig, gik jeg herind, og fik læst en masse.. Lige netop en masse info, jeg kan bruge. Det er ikke altid nemt at – sælge sine brugte smykker/ell bedre mærketøj. . Det kan være nødvendigt at oprette annoncer flere steder , og meget mere at holde styr på. Det her ser virkelig ud til at- være som Alt under et !! Jeg vil prøve mig frem her. Ros til jer for god og nem forståelig info. . De bedste Hilsner fra ‘Jyden…

    • Hej Bettina,
      Tusind tak for dine fine ord. Det er altid dejligt at høre, når folk kan lide vores koncept 🙂
      Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Skriv en kommentar