Stadig flere giver genbrug i julegave – men to ting holder os tilbage

D. 12. december 2021 bragte TV2 Øst et indslag om genbrugsgavers fremmarch. Til dette interviewede de vores butikschef i Kirppu Næstved og filmede i butikken. Det er der også blevet en fin artikel ud af, skrevet af Jacob Olling. Du kan læse et uddrag af den her: “At holdningen er ved at ændre sig ser […]

D. 12. december 2021 bragte TV2 Øst et indslag om genbrugsgavers fremmarch. Til dette interviewede de vores butikschef i Kirppu Næstved og filmede i butikken. Det er der også blevet en fin artikel ud af, skrevet af Jacob Olling. Du kan læse et uddrag af den her:

“At holdningen er ved at ændre sig ser man også hos loppevarebutikken Kirppu i Næstved.

Og der er virkelig meget, som kan købes, som måske ikke lige kan fås i en normal butik til penge, som almindelige mennesker kan betale.

– Der er næsten ingen grænser. Du kan få alt – lige fra lækre tasker, mærkevare tøj, keramik, Lego til børnene. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne – og det er jo næsten som nyt, siger Kathrine Larsen, butikschef i Kirppu Næstved. Det er en butik, hvor private fra stande kan sælge ud af deres ting.”

Du kan læse hele artiklen her.
‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar