KIRPPU GUIDER: DÆK OP MED GENBRUG

Julen er hjerterne – og børnenes fest. Hvorfor ikke lade det skinne igennem når I skal dække bord? Vi guider dig til et legende juleudtryk i din bordopdækning på et af årets måske hyggeligste aftener. På billederne her har dygtige Gitte fra Kirppu Aalborg dækket op til fest. Ved at bruge Bjørn Wiinblads juleplatter som […]

Sådan kan du dække bord med genbrug

Julen er hjerterne – og børnenes fest. Hvorfor ikke lade det skinne igennem når I skal dække bord? Vi guider dig til et legende juleudtryk i din bordopdækning på et af årets måske hyggeligste aftener. På billederne her har dygtige Gitte fra Kirppu Aalborg dækket op til fest. Ved at bruge Bjørn Wiinblads juleplatter som det centrale element, har Gitte tilføjet flere farver og givet opdækningen et tivoli element. Hele herligheden i opdækningen her kan fås for bare 2600 kroner – og det er altså inklusiv Bjørn Wiinblad tallerkenerne.

Vil du gerne have et lidt mere legende udtryk i din juleopdækning? Så kan du dække bord ud fra følgende råd:

  1. Brug legetøj, indpakkede karameller i forskellige farver og julepynt i dine borddekorationer.
  2. Vælg en farverig dæk tallerken eller platte med et mønster – og byg resten af din opdækning ud fra dette. Lad gerne farverne gå igen andre steder i din opdækning. Så sikre du nemlig, at det ikke bliver rodet at se på.
  3. En farverig dug og servietter kan også fungere til at skabe det legende element, hvis ikke du har mønstrede eller farverige tallerkener.

Sådan kan du dække bord med genbrug

Alle tingene på billedet er fundet fra stande rundt omkring i butikken i Aalborg. Du kan helt sikkert finde noget lignende i en Kirppu butik nær dig. At det ikke er det helt samme er med til at sikre, du får dit helt eget personlige udtryk.

Er du til et lidt mere herskabeligt udtryk, kan du finde en guide her. Er du derimod helt klar til at give dig i kast med at dække bord med genbrug? Så kan du finde din nærmeste Kirppu her.

‹ Forrige indlæg
Book stand
Næste indlæg ›

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar